Şimdi Ara

Morhipo iphone 7 (32 GB): 2.899 TL (Morpass ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPhone 7 Online Satış, Apple iPhone 7 Fiyatı & Özellikleri | Morhipo
    https://www.morhipo.com/apple-iphone-7?rType=1&rKey=88198

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• artık 64 gb dan asagi hic bir telf. a para verilmez.Ustelik 3 bin tl civari verip 32 gb olmasi asla...

• Piyasaya göre fiyatı iyi. Hala alınabilir durumda.
    Günümüzde hala iphone 5 veya 5s kullanan arkadaşlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YLCN

Piyasaya göre fiyatı iyi. Hala alınabilir durumda.
    Günümüzde hala iphone 5 veya 5s kullanan arkadaşlar var.
    Mesela ben 7.yıl ve kullanmaya devam ediyorum.
    Eşim sağolsun iphone 8 çıktığı zamanlar mediamarktın doğum gününde 3500 liraya aldırmadı.
    Şu an morhipodan istemeyerekte olsa sipariş vereceğim sanırım.
    Esc teknoloji apple yetkili satıcısı ve apple türkiye garantili. Piyasaya göre iyi fiyat (telefona göre değildir eminimde.)
  • JamMasterJay J kullanıcısına yanıt
    iphone 5 'in ne sıkıntısı vardı hocam , ondan devam edeydın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 3000 TL satılıyor.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde sert düşürüp ilk defa ekranı değiştirmek zorunda kaldım. Ekran yan sanayi takıldı.(6 ay garantili) Renkler biraz soluk ve çizgi çizgi olmaya başladı bile.(Kendi hatam.)
    Yazılımsal olarak ; 2 defa kendiliğinden sıfırlandı. Itunes güncelleme ile kurtaramadım.Uygulama ve medya sayısı aynı olmasına rağmen ara ara hafıza doluyor.
    Format ve hafıza arttıktan sonra kasmadan yeni telefon gibi kullanılıyor aslında :) Ama eninde sonunda değiştirmek gerekiyor.
    Dile kolay 7 sene.. Ne yazdım ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk çıktığından beri 7 kullanıyorum güzel telefon hala sıkıntısı yok ama bu saatten sonra alınır mı emin değilim

• Demode

• yazık şu para tarihi esere olmuş demode çöpe verilirmi

• 2 yıldır kullanıyorum, kasma filan yaşamadım hiç, takır takır çalışıyor. ancak şarjı çok kötü, depolama alanı sıkıntı, yetersiz kalıyor
  • Bu telefonu aldığınızda 1 ay içerisinde fıldır fıldır şarj edecek priz arayacaksınız. 6 ay içinde hafıza dolu uyarısıyla kastırmaya başlıyacak. Yedekleme almak can sıkacak, gına gelecek. Bunun yerine aynı paraya Xiaomi Red Mi Pro 128 Gb çakılır, canavar gibi kullanılır.
  • Ağa bu telefona bu zamanda hala bu parayı istemeleri alakam olmamasına rağmen benim sinirimi bozuyor bu birincisi
    Bu telefona 2900 birim para istiyorlar.Başka ülkede 2900 dolar veya euroya neler neler alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 17 Ocak 2020; 0:56:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Demode
    modası mı oluyormuş telefonların

ip geçirip kolye gibi kullanmak lazım
  • JamMasterJay J kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorsanız eğer Podcast veya watsapp içeriklerini kontrol edin. wp de alıp izlemediğiniz videolar bile hafızasında çok yer tutabilir. Veya podcast uygulamasında abone olduğunuz kanallardan otomatik indirilmiş programlar olabilir.
  • yanıyor Y kullanıcısına yanıt
    3 yıldır 32gb iphone SE kullanıyorum. daha ne bir kere yedekleme aldım ne de gına geldi. geçen sene hafıza dolu uyarısı aldım uygulama önbelleklerini silince 4gb alan boşaldı hemen.
  • Bu telefon yine aynı fiyat aralığındaki her android telefondan iyidir. Bende iphone 6 var hala canavar gibi. Açamadığı tek bir şey yok şu an. Aynı yıl çıkan hangi android telefon şu an kullanılabilir durumda ? Ben söyleyeyim hiçbiri. Bu piyasada iphone 7 net şekilde f/p cihazıdır.
  • bu telefonu almayarak tamı tamına 3000 lira kara geçebilirsiniz. 2020 yılında iphone 7 ye f/p telefonu demek de biraz şov bence... neyse illaki alacak olanlar çıkacaktır. bu çark nasıl dönecek yoksa:)) şu an iphone 11 alamıyorsanız şayomiye yönelin 3 bin lira az para değil çöpe atmayın.
  • 16gb 6s var telefondan cok memnunumda apple sagolsun hafizayi sisirip sisirip dolduruyor. Acaba bunu alsam mi diye düşünüyorum artik telefonda bi sey tutamiyorum. 1200’e satsam teli 1700’e gelecek. Yine de cok geliyor bu tutar kac yillik telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 17 Ocak 2020; 12:38:46 >
  • 32gb mis gibide yeter 64 kullanıyorum kullanılan alan 28gb ki tüm uygulamaların 1500 foto videom var. yetmez diyenler napıyor sürekli 4k 60fps videomu çekip duruyorsunuz. google fotoğraflar indir sınırsız alan veriyor kalite minimum derece düşüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.