Şimdi Ara

Motor Arıza ışığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracın tekrar gösterge paneli üzerindeki Motor arıza ışığı sürekli yanıyor ve S ile kar modu sembolü yanıp sönmeye başladı.Özel servise götürdüm, bilgisayara bağladılar ve pozisyon şalterinin arızalı olduğu söylendi.Daha önce de aynı şekilde arıza verdiğinde ise başka bir özel servise götürdüğümde elektro vanalar değişmesi gerektiği söylendi.Tekrarlarsa başka bir özel servise götürcem bakalım o ne diyecek :)))

Peugeot 2001 model 206XR BVA 1.4 75.00 km.

• en acık sekilde yazmaya calisayim. arac arıza ısıgını yaktıgı zaman hafızasına bir yerden arıza kaydı almış demektir. ve piyasadaki orjinal veya diger arıza tespit cihazları bu arızayı arabanın kendilerine verdiği bir kod numarası üzerinden takip ederler....

örnegin atıyorum Pxxxx kodlu arızayı verdi ve karsılıgı makinede sag tekerlek devir sensörü dedi. (sallıyorum)

genelde servislerde bundan yola cıkarak teshiste bulunurlar. ama önemli bir nokta vardır ki buda tecrube... aracı tecrubesine guvendiginiz bir yere götürürseniz, aracı daha önceden tanıyan bu yer arıza hakkında nokta atışı bile yapabilir. kısacası her cihaz aynı okur. ama herkes aynı yorumlayamaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.