Şimdi Ara

Motor calısmama ya da gec calısma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 20 gun once 98 Model Audi A3 1.6 aldım ama aldıgıma pısman olmak uzere gıbı bı seyım evet araba cok guzel tek kapı sport olmasına ragmen genıs ve kullanıslı fakat aldıgımdan berı cıkan sorunlar bezdırdı benı artık...Once on salıncaklar degıstı sorun duzeldı derken bu sefer aracta su kacagı oldugunu farkettım sabah arabanın yanına gıttıgımde arabanın altı masallah gol olmus gıbı oluyodu sonra su deposunu degıstırdık oda duzeldı bıttı derken bu sefer arabayı temızlerken aku bıttı (5dk. teyp acık kaldı o kadar) usta geldı akude sorun yok dedı tamam dedım ertesı gun ıse geldım dortlulerı acık bıraktım cunku hemen cıkacaktım 10 dk sonra arabanın yanına gıttım araba calısmadı ısıklar falan yanmıyo neyse bı sekılde calısıtırıp servıse goturdum akude sorun yok dedı ama mıyadını doldurmus olabılır dedı degıstırdık oda duzeldı ama lanet olası gec calısma sorununa kımse cozum bulamıyo 5 gundur araba ya calısıyo ya gec calısıyo bı tuhaf ve cok canımı sıkmaya basladı bu durum bazen tık dıe calısıyo bazen 3-4 sn sonra calısıyo bazen hıc calısmıyo bekledıkten sonra calısıyo havalar sogudu dıe kendımı avutmaya calısıyorum ıcım hıc rahat deıl...Bunu nasıl cozebılırım ben arkadaslar yoksa kısın arabayı garaja bırakıp yazınmı kullanalım :) ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook cok gec sarj oluyor?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.