Şimdi Ara

Motor seçimi yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese yardım ve önerileri için şimdiden tşk.ediyorum ve konuya geliyorum.32 yasındayı işimden dolayı
    antalyada yasıyorum elektronikle ugrasıyorum eşim de alanya da üniversite hastanesin de dr. kısacası işlerimizden
    dolayı ayrı yerlerde yasıyoruz ve ancak hafta sonları bi araya gelebiliyoruz antalya alanya arası da arabayla 2 saat sürmekte 150-160km civarında
    daha önceleri motor tecrübem oldugu için motor almaya karar verdim ve kendime ucuz bi ybr 125 tarzı bi motor aldım ama işimi görmedi
    a2 ehliyetim var 10 ile 25 bin tl arası hafta sonları 500 km yapacagım hafta içide toplamda 200km yapabileceğim rahat konforlu
    scooter veya naket veya baska bişey tavsiye edebileceğiniz motor varsa bu konu altında yardımcı olabilirseniz sevinirim
    rahatlık konfor benim için önde hız tutkum yok stabil olarak 140-150 yapabileceğim en fazla hızdır herkese tsk.ediyorum iyi forumlar diliyorum..

• Yeni alacağınız motor hakkında birşey diyemiyeceğim inş güzel birşey alırsınız ama ybr 125 ı ne yaptınız ?? Merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackieChun

Yeni alacağınız motor hakkında birşey diyemiyeceğim inş güzel birşey alırsınız ama ybr 125 ı ne yaptınız ?? Merak ettim ?

duruyor öyle arada bi şehir içinde biniyorum ama hiç zevk vermiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsizdost

quote:

Yeni alacağınız motor hakkında birşey diyemiyeceğim inş güzel birşey alırsınız ama ybr 125 ı ne yaptınız ?? Merak ettim ?

2.el ybr arıyorum satmak isterseniz fıyat yıl km falan pm atabılırmısınız rica etsem.
  • quote:

quote:

quote:

2.el ybr arıyorum satmak isterseniz fıyat yıl km falan pm atabılırmısınız rica etsem.

PM ile olmaz hocam buraya yazsın belli mi olur belki başka isteyen de vardır

• Er6f / Cbr600f / Dl650 / F650gs
  • x max 400 çıkıyor hocam aklında bulunsun 211 kg 33 bg barkın hocanın mini incelemesi var hatta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satmayı düşünmüyorum arkadaslar :) gün gelir lazım olur. iş yerinde hiç olmadı kullanılabilir saga sola gitmek için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

x max 400 çıkıyor hocam aklında bulunsun 211 kg 33 bg barkın hocanın mini incelemesi var hatta.

daha önce hiç scooter kullanmadım ve manuelin tadını vermeyeceğini düşünüyorum bu yüzden kafam da iki motor var birisi suziki inazuma ikincisi suzuki dl650 storm 2 gün içerisinde bu iki marka dan baska kafama yatan olmazsa ikisinden birisini tercih edeceğim manuel vitesli motor önerisi varsa konu güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

quote:

quote:

quote:

PM ile olmaz hocam buraya yazsın belli mi olur belki başka isteyen de vardır

Gelen de pm ile hallederler ya ondan demiştim hocam

zaten satılıkta değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackieChun -- 29 Ağustos 2013; 10:51:04 >

• bence yuki 250 spitzere bir göz at tavsiye ediliyor fiyatıda 6.990 tl
  • bütçeniz baya iyi..bu yüzden şimdi size çin işi bişeyler önermek doğru olmaz..eğer rahatlık ön plandaysa maxi scooter sizin için biçilmiş kaftan olacaktır..yamaha xmax, sym gts evo, kymco xcitingi suzuki burgman gibi scooterler hem bagaj hem de konfor olarak fazlasıyla memnun eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulut5155

bütçeniz baya iyi..bu yüzden şimdi size çin işi bişeyler önermek doğru olmaz..eğer rahatlık ön plandaysa maxi scooter sizin için biçilmiş kaftan olacaktır..yamaha xmax, sym gts evo, kymco xcitingi suzuki burgman gibi scooterler hem bagaj hem de konfor olarak fazlasıyla memnun eder.

önerilerin tsk ederim hocam fakat nedense scooter hiç kullanmdıgım için yada hep vitesli kullandıgım için sanki sevemeyecem hissi yarattı burgman serisi mi yoksa xmax seri mi üstün diye yine de sormak istiyorum bide manuel vites önerileri bekliyorum...
  • emsalsizdost E kullanıcısına yanıt
    çok agresif bi sürüş tarzınız yok sanırsam ve genelde tek kişi süreceksiniz. bu durumda yamaha mt-03 ya da cbf 600 size uygun olabilir bunlar 2 ve 4 silindirli 600cc sınıfında makinelerdir. biraz daha ekonomik ve şehir içinde de kullanışlı olsun derseniz duke 200, cbr 250r(tipine kanmayın çok rahat bir sürüşü vardır), inazuma ya da sym wolf 250 düşünebilirsiniz. hepsi kaliteli ve kendini kanıtlamış modellerdir sıkıntı çıkarmaz uzun yolda da tıkanıp kalmazlar.
  • arkadaşlar arastırmalarım sonucun da ve suzuki bayi de ki metin beyin tavsiyesi üzerine suzuki inazuma aldım üzerine oturdum da buram buram kalite kokusunu ve suzuki ve farkını hemen anlıyorsunuz 250cc lerin içinde bence en iyisi ve yakıtı da göz önüne aldıgım da digerlerinden agır bastı ve seçimin inazuma dan yana oldu herkese tsk ediyorum..
  • Hayırlı olsun.
  • Er6n tavsiyemdir,kullanmadım ancak kullanıcılarından bir şikayet duymadım şu zamana kadar. Ama monster 696 candır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.