Şimdi Ara

Motorcu terörü! Yaya geçinde 6 yaşında çocuğa çarpıp, ardına bakmadan kaçtılar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İstanbul Gaziosmanpaşa'da 6 yaşındaki çocuğa çarpan motosikletli, arkasına bile bakmadan kaçıp gitti.

Kişisel yorumum: Bu doğudan gelen her türlü göç, batı illerini yaşanmaz hale getirdi. Bu göç, kendi toprağında bir bölgeyi yaşanmaz hale getiriyorsa, avrupa seni niye alsın?

yaya geçidinden hızlı şekilde geçiyorsun ve plakan bile yok! muhtemelen bunların çoluğu çocuğu yok iki tane liberal solcudurlar. evlerinde bir tane ya kedi ya köpek de vardır. köpekse muhtemelen pitbulldur. Alın sie mining.

Motorcu terörü! Yaya geçinde 6 yaşında çocuğa çarpıp, ardına bakmadan kaçtılar!

Şu arkada oturan kadın ırkına mensup vicdan yoksunun kombininden tanıyan varsa lütfen polise bildirsin.

bilgilendirme: twitter yorumları daha da korkutucu ve mide bulandırıcı. yaya geçidinde çocuğu suçlu bulanlar var ve bakınca hepsi sol görüşe yatkın kişiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Trafik magandası.

• ABD'de olsaydı motorun sürücüsü kendi geleceği açısından en doğru olanı yapmış derdim. Ama burada çok fazla ceza alacağını sanmıyorum. Umarım çocukta ciddi bir şey yoktur.

• Atılan mesajlara baktım. Bir tanesi bile ırkını veya siyasi düşüncesini sorgulamamış. Öyle mesaj atanı önce cezaevine sonrada bakırköy'e yollarlar. Motorcu terörü! Yaya geçinde 6 yaşında çocuğa çarpıp, ardına bakmadan kaçtılar!  

• Şu motorculara artık denetim gelmesi gerekiyor. Her anlamda nefret ediyorum. Gece ses yapmaları olsun, motoru bağırttırmaları olsun, düzgün sürmemeleri olsun, kurallara uymamaları olsun her anlamıyla dayaklıklar.

Bu aralar çok elimi kaşındırıyor bu motorcular.

• ROK'un deyimiyle tam operasyon çocuğuymuş o motoru süren kansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Hocam avatar mesaj uyumsuzluğu olmuş. Motorcu terörü! Yaya geçinde 6 yaşında çocuğa çarpıp, ardına bakmadan kaçtılar!  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de kamera takıp araç sürücülerine salça olan motorcular da çok. Sanki kendileri kurallara çok uyuyormuş gibi araba sürücülerin hatasını arayıp duruyorlar akşama kadar.

• Bu motorların yasaklanması şart istanbulda trafik kültürünü yok ediyorlar ne kurala uyma ne bir şey aralardan cıkmalar motor cezaları %600 daha fazla olmalı bıktık.

• Yalnız Hocam tespitler 10/10. Bu kitleyi iyi özetlemişsin, ataşehir tarafında çok var bu tiplerden

• Nasıl olsa ceza almayacak kaçarak daha büyük yanlış yapmış.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Aynen gece gece analarının kulaklarını işletmeden yoruldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.