< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Motorcu terörü! Yaya geçinde 6 yaşında çocuğa çarpıp, ardına bakmadan kaçtılar!
-
-
Trafik magandası.
-
ABD'de olsaydı motorun sürücüsü kendi geleceği açısından en doğru olanı yapmış derdim. Ama burada çok fazla ceza alacağını sanmıyorum. Umarım çocukta ciddi bir şey yoktur.
-
Atılan mesajlara baktım. Bir tanesi bile ırkını veya siyasi düşüncesini sorgulamamış. Öyle mesaj atanı önce cezaevine sonrada bakırköy'e yollarlar.
-
Şu motorculara artık denetim gelmesi gerekiyor. Her anlamda nefret ediyorum. Gece ses yapmaları olsun, motoru bağırttırmaları olsun, düzgün sürmemeleri olsun, kurallara uymamaları olsun her anlamıyla dayaklıklar.
Bu aralar çok elimi kaşındırıyor bu motorcular.
-
ROK'un deyimiyle tam operasyon çocuğuymuş o motoru süren kansız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam avatar mesaj uyumsuzluğu olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de kamera takıp araç sürücülerine salça olan motorcular da çok. Sanki kendileri kurallara çok uyuyormuş gibi araba sürücülerin hatasını arayıp duruyorlar akşama kadar.
-
Bu motorların yasaklanması şart istanbulda trafik kültürünü yok ediyorlar ne kurala uyma ne bir şey aralardan cıkmalar motor cezaları %600 daha fazla olmalı bıktık.
-
Yalnız Hocam tespitler 10/10. Bu kitleyi iyi özetlemişsin, ataşehir tarafında çok var bu tiplerden
-
Nasıl olsa ceza almayacak kaçarak daha büyük yanlış yapmış.
-
Aynen gece gece analarının kulaklarını işletmeden yoruldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu motorculara artık denetim gelmesi gerekiyor. Her anlamda nefret ediyorum. Gece ses yapmaları olsun, motoru bağırttırmaları olsun, düzgün sürmemeleri olsun, kurallara uymamaları olsun her anlamıyla dayaklıklar. Bu aralar çok elimi kaşındırıyor bu motorcular. |
Benzer içerikler
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- izol aşireti tehlikeli mi
- 3 katlı bina maliyeti
- su bayiliği ne kadar kazandırır 2024
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- 2024 en çok satılan arabalar
- yeşil pasaport ücreti 2025
- adıma şirket var mı sorgulama
- togg ortakları
- mahalle mahalle deprem haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X