Şimdi Ara

Motosiklet almalı mıyım sorunsalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba size biraz kendimden bahsetmek istiyorum.178 boyunda bisiklet kullanıcısıyım.

Bulunduğum il merkezi ufak(uçtan uca 7 km) ve evimin de düz ayak yerde olması sebebiyle bir motor alsam mı,almasam mı alırsam hangi modeli alsam diye düşünüyorum.

Normal şartlarda tüm bu işlerimi bisikletimle halledebiliyorum ancak geçiçi olarak bulunan rahatsızlığım sebebiyle böyle bir ürüne gerek var mı yok mu bilemiyorum.

Yaşadığım ilde kullanma amacım ulaşım,keyfi olarak gezme,belki %80 asfalt %20 toprak yollarda max.50 km çapta olur diye düşünüyorum.

Tüm bu bağlamlar göz önünde bulunduğunda yaşadığım yerde imkanların kısıtlı olması sebebiyle(sadece honda bayi var.)

deneyimlemeden ne almamı önerirsiniz?

A2-B Ehliyete sahibim.

Bütçe konusu zaten en tuhaf kısımı gönlüm yine honda pcx diyor ancak bana sunduğu çok fazla dio, activa içinde tiplerine bakınca hiç hoşuma gitmiyor,illa scooter olacak diye de bir şey yok tam olarak kendimin neye ihtiyacı olduğunu bilemediğim gibi fiyatların indirimde ve 12 tk olması avantajlı geliyor.

Bir de sanırım euro 5 standartları değişecek vs gibi haberler okudum bu durum yine piyasaya nasıl yansır bilemiyorum.

Anlayacağınız bir hayli kafam karışık?

• Pcx al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.