Şimdi Ara

Motosiklete egsoz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 hafta önce cbr250r sahibi oldum(2012) ama vites gecislerinde ve yuksek devırde o pat pat seslerı yerine herzaman hayal ettigimiz vuuu lama sesını cıkartabılecek makınanın ıcınde bır canavar yatıyor oldugunu ortaya cıkarabılecek bır egsoz ıstıyorum kullananlardan yardım sızce en ıyı eksoz hangısidir ?

• vulamayı filan bilmemde ben

bi ara yurtdışındayken merak edip bir adet egzost vanası almıştım

ufacık birşey egzosun önüğnden içer doğru takıyorsun alttan vidasını sıkıyorsun sabit kalıyor içindede fan var bi tane türbin gibi ama ufacık birşey

araç yüksek devirlerdeyken aynı turbo varmış gibi ses veriyordu ah olsad aşimdi taksam şu 125 liğimin egzısuna :)

cbr250 için orjinal egzosu sakın susturucuya dokunma vs müdahele yapmayın

marka egzost takabilirsiniz devil'ın akrep'in vs youtube'dan izleyebilirsiiniz bir sürü video mevcut

bu arada hayırlı uğurlu olsun motorunuz kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
  • yoshimura
    2500€ gibi bir bütçe ayır içinden hulk çıksın
  • İlk Olarak Şunu Söyleyeyim CBR250Rnin İçinde Şeytan Yatmıyor
    Motor Tek Silindir Olduğu İçin O Yarış Motoru Sesini Alamazsınız.
    Anca Apaçilerin Cuplara Taktığı Dandik Egzozlardan Çıkan Sesin daha Tok Versiyonunu Alırsınız.
    Yabancı Üretim Egzozlardan Remus'un Sesi Hoşuma Gidiyor.

Yerli Üretim Egzozlardan Tiger Firması İşini İyi Yapıyor 800 Tl Civarlarında Bir Fiyatı Var.

Firmayla İrtibata Geçip, İsteğe Göre Ses Ayarlaması Yapılabiliniyor.
    Selamlar.

• Videolar için teşekkürler..Yardımcı oldu..Ama bağzı eksozların ucunda fan oluyor sanırım ona tam olarak ne deniyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGZOZ KUMANDALI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.