Şimdi Ara

Motul Beni Hayal Kırıklığına Uğrattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
58.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yağ konusunda macera aramaya gerek yok arkadaşlar mobil 1 ürünleri işinizi fazlasıyla görür.
    katkı vs katmaksızın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

hepsiburada dan aldıysanız kesin sahtedir, son zamanlarda adı çok sahte ürünle anılıyor.

bende satıcı hepsiburada olarak tercih ediyorum sahte olacağını sanmam ama konu sahibi arkadaşım o şekilde mi aldı bilemiyorum

motul sahte yağ için konu vardı forumda fotoğrafları da mevcut. Arka kısımdaki yazılı kısım 2 ye ayrılıyor ve yağ daha sarımsı ise orjinal yazıyordu. Fotoğraflarda o şekilde gözüküyordu.

şuan elimde motul 6100+ synergie 10w40 yağ var. Accentimizde kullanacağız bakalım durum ne olacak? Gelişmeleri yazarım .

ayrıca corsa aracımda castrol edge 5w40 kullandım. Şimdi ise mobil 1 esp 0w40 dexos 2 kullanıyorum ses bakımından mobil daha iyi. Castrol de ses vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

yağ konusunda macera aramaya gerek yok arkadaşlar mobil 1 ürünleri işinizi fazlasıyla görür.
    katkı vs katmaksızın..

Bencede macera aramaya gerek yok çünkü motulden iyisi yok :) dikkat edin çakması çok var piyasada direk resmi sitesinde önerilen satıcılardan alın

Not : Motul 160 yıldır yüksek performanslı motor ve endüstriyel yağlar üreten bir Fransız şirkettir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Şu forumda bu yağ konusu öyle lanse ediliyor ki insanlar ister istemek büyük beklentiler içine giriyor. Önüne gelene istisanasız Motul tavsiye edenleri anlamıyorum.

O tavsiye edenlerden birisi de benim. Benim eski mesajlarıma bakarsanız, yağ konusun da MOTUL, Lastik konusunda da Goodyear eficentgrip performance lastiklerini tavsiye ederim Tavsiye ederim çünkü, 2 ürünü de bizzat Araçlarım da bugüne kadar kullandım, ve arkadaşlarıma tavsiye ederek onların da bizzat kullanmasını sağladım. Bugüne kadar hiç kimse "Sen bunu bize tavsiye ettin ama, aracım da hiç bir değişiklik olmadı, ya da memnun olmadım" diye bir geri dönüş olmadı.
    Ama vatandaş aracın da lifterleri ses yapacak kadar motoru zarar görmüş, veya motorun rektefiye zamanı gelmiş, değil MOTUL yağ dünyanın en iyi yağ markalarından olan REDLINE veya ROYAL PURPLE koysa hava cıva. Mucize beklememek lazım.

• Bende motul 0w20 kullandim motulden once eneos kullanirdim. Motul gercekten araci cok sesli calistiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motul falan tamamen popüler kültür dayatması ürünlerdir.petrol ofisi maxima bile motul ü ezer geçer.ama yağların kralı shell helix ultra dır.kullanın farkını görünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 17 Aralık 2018; 3:44:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuerkraider

Bende motul 0w20 kullandim motulden once eneos kullanirdim. Motul gercekten araci cok sesli calistiriyor
    Hocam 0w20i nasıl bir araca koydunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Hocam 0w20i nasıl bir araca koydunuz

Alıntıları Göster
    Toyota corolla araca 50.000 bakimi icin tekrar kullanacagim

• asla üzmedi

Motul Beni Hayal Kırıklığına Uğrattı

• lıqui moly forum efsanesi bir yağdır. ayrıca aşırı pahalı bir yağ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

lıqui moly forum efsanesi bir yağdır. ayrıca aşırı pahalı bir yağ.

4 litre 100 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    link ver bakalım.
  • lionel1 kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    LIQUI MOLY Sentetik Motor Yağı 5W-40 4 LT Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/liqui-moly-sentetik-motor-yagi-5w-40-4-lt-p-OTSON1382?magaza=FZRulman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    söylediğin gibi 100 tl değil 119 tl bu bir
    eski model bir yağ bu iki
  • Motul alin dedik diye, gidip uzaya çıkacaksınız demedik. Ayni özelliklerde muadil yağlara göre hepsinin verisetini yan yana koyun, göreceksiniz ki motul genellikle daha iyi sonuçlar veriyor.

Dizellerde 5w30

Motul 5w30 X-Clean EFE ,

LiquiMoly 5w30 Toptec 4605,

W40 olan motorlarda

Günlük Motul X-Cess 5w40

Sogukta Motul xmax 0w40

Bu yaglari kullanıp daha pişman olan şikayet eden gormedim.

Gider motul iyidir diye 6100 alirsin, mobil fe ile karşılaştırırken sonucuna sadece marka diye iyi denilmez.

• Corolla 1.4 d4d kullanicisiyim. Daha once mobil1 esp 5 30 da kullandım. Fakat gecenlerde aracima motul 5 30 xclean fe koydum. Dexos 2 ve acea c3 onaylı. Ses ve titresim farkedilir derecede azaldi. Yakit tuketimi yuzde 10 dustu.
    Yani motul kucumsenecek bir marka degildir.

• -Yağ olarak Motul 5-40 X-cess
    -Lastik olarak Goodyear Efficientgrip Performance

Başka markalara yönelip aksiyona gerek duymadan devam ediyorum. İkisinden de oldukça memnunum. (Motul'un PSA onaylı olması tercih sebebidir.)
  • Castrol edge kullanıyordum sırf popüler diye birde motul deneyim dedim motor sesi bariz bir şekilde arttı

• _Knock0uT_ kullanıcısına yanıt
    hangi araca hangi castrol edge kullanırken hangi motul yağa geçtiniz de böyle oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

hangi araca hangi castrol edge kullanırken hangi motul yağa geçtiniz de böyle oldu?
    520d castrol edge 5w30 kullanıyordum motulunde 5w30 dpflisini aldım sahtemi değilmi diye bakmıştımda kutusundan bi yerde anlaşılıyordu şuan hatırlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.