Şimdi Ara

Motul Beni Hayal Kırıklığına Uğrattı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
59.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Knock0uT_

Castrol edge kullanıyordum sırf popüler diye birde motul deneyim dedim motor sesi bariz bir şekilde arttı
    Passat 1.6 tdi da kullandım, motul specific
    Motor sesi bi tuhaf oldu.
    Mobil1 esp formula ya döndüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motul gayet iyi bir yağ ama fiyatları uçtu. bu bakımda castrol magnatec start-stop 5-30 almayı planlıyorum.
  • 102 TL ise o yağ sahtedir %95. Motul o kadar ucuz olamaz.
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Arka ambalajında sağ alt köşedeki kırmızı yazıdan kaldırınca yeni bir sayfa açılıyorsa yağınız orijinaldir.
  • Ege KARAKAŞ E kullanıcısına yanıt
    Çakmasını yapan onuda yapar ama çakma varmı yokmu piyasada belli değil, internetteki bir kaç görsel yayıldı yayıldı ve motulun çakması oldugu fikri insanlara iyice oturdu ama net bir kanıt kimsede yok. Motulun kendi türkiye dstribitörüde henüz çakma mala rastlamadıklarını söylüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Çakmasını yapan onuda yapar ama çakma varmı yokmu piyasada belli değil, internetteki bir kaç görsel yayıldı yayıldı ve motulun çakması oldugu fikri insanlara iyice oturdu ama net bir kanıt kimsede yok. Motulun kendi türkiye dstribitörüde henüz çakma mala rastlamadıklarını söylüyor
    Çakmasını yapanlar onu yapmayı beceremiyorki istanbuldaki motorsiklet organizasyonunun baş sponsoru motul yetkililerinin BİLE ayırt edilcek en net özelliğin arkadaki 2 sayfalı etiket olduğunu söylüyorlar. Demekki sahteciler onu yapamıyor. Güven vermeyen bi unsur olsaydı yetkililer onu bile söylemezlerdi

• Motul yetkililerinin 2 sayfalı etiketin ayırt edici olduğunu söylemeleri kesin bir kanıt oluşturmaz. Nerden biliyorlar veya nasıl emin oluyorlar? Her bir 2 sayfalı etiket bulunan ürünü incelemeye alıp kontrol etmişler mi? 2019 yılındayız, sahteciler, gayet kolay ve güzel bir şekilde kopyalanabilir 2 sayfalı etiketi yapabilirler. Uzaya roket fırlatmaktan bahsetmiyoruz sonuçta.
  • Markalı tüm yağlar yaklaşık aynı bence.artık elf po filan alıyorum

• Motul 300v serisi hariç diğer yağlarının castrol ve mobil den farkı yok, bu forumda motul ve liqui moly aşırı abartılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 9 Şubat 2019; 19:3:35 >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibiyse kutuyu bire bir yapıp içini dolduranlar 2 yapışkan kağıdı yazamıyorsa ben ne diyim bu çakmacılara

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    Ben de size cevap veren diğer arkadaşa katılıyorum her yerde arka etiketten anlarsınız diyorlar
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Dayanağınız nedir? Neye göre farkı yok?

Bu arada mobil derken mobil 1 mi yoksa mobil super serisinden mi bahsediyorsunuz? Mobil 1 iyidir ama TR'deki yağların çoğu 1 değil mobil super serisi. O da vasat üstü bir yağ.
  • Ben aldin bariz bir sekilde iyi oldu arac. Hem ses azaldi hem performansi artti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motulun da çeşitleri var.Memnun olmayanlar genelde Eco-nergy kullananlar. çünkü eski nesil bir yağ ve zaten de fiyatı düşük. X serilerini kullananlar memnun.
  • Bugun bende 5 lt lik,8100 x clean fe serisinden aldim.aracim 1.6 mjet motorlu,bir onceki bakimda yetkili serviste oparin yagini koymuslardi.bu yagin her sekilde cok daha iyi olacagini dusunuyorum.bakalim deneyip gorecegiz.gercekten sehir efsanesimi yoksa anlatildigi kadar mukemmel bir yagmi.

• anka0658 kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bir yağ değil hocam, iyi bir yağ. Yani mucizeler beklemeyin ama aracınızda kullanabileceğiniz piyasadaki en iyi yağlardan birisi.
  • Ford focus dizel 1.6 yağı, wss913c ve D onaylı mobil 3000 ve magnatek yeşil kutulu a5.
    Motul falan hikaye. Ayrıca castrol edge nin onayı yok fakat üst düzey ve tam sentetik çok iyi yağ. Kullandığım bir yağ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 9 Şubat 2019; 21:53:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Mükemmel bir yağ değil hocam, iyi bir yağ. Yani mucizeler beklemeyin ama aracınızda kullanabileceğiniz piyasadaki en iyi yağlardan birisi.
    Mesajimdaki mukemmel kelimesi belki biraz abarti olmus olabilir.ama opara gore kiyaslama yapacagim icin,her anlamda araca bu yagin daha iyi gelecegini dusunuyorum.şöyleki,servisin degişiminden once aracta castrol yag vardi.o eski yag varken bile,daha sessiz daha stabil calisiyordu arac.opar resmen traktor kivamina getirip,ozellikle ilk calismada,rahatsiz edici titresim yapiyordu.bunlarin azalmasi bile bence arti ve yeterli.yoksa mobil ya da castrol kullansamda,gene ayni sekilde memmnun kalirdim buyuk ihtimalle.ha birde hepsiburda dan aldim yagi,uygun geldi bana fiyat,birazda ondan dolayi tercih ettim :)

• nacker kullanıcısına yanıt
    Türkiye de Mobil 1 gayet te heryerde satılıyor, Castrol Edgr de yine her yerde satılıyor, malesef ülkemizde az bulunan ve pahalı olan kalitelidir mantığı var, Motul ve Liqui Moly’nin hemen hemen her yağını kullandım, şunu söyleyebilirim ki tam sentetik modeller Mobil 1 den veya Castrol Edge’den iyi değiller

• Daha yeni 5 litre 5w-30 8100 xclean efe yağ aldım bakım için. Henüz yapılmadı bakım. Mobil 1 0w-40 yağdan geçiş yapacağım. Umarım pişman etmez. Kullanıcı yorumları genel olarak iyi olduğu için motul tercih ettim ilk defa.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.