Şimdi Ara

'Motul yag hakkinda'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugun iki araciminda yaglarini degistirdim. Birisi skoda octavia digeri tofas dogan L. Iki araciminda yag bakim zamanlari 10.000 km doldurmustu. Iki aracimada motul marka internetten aldigim orjinal yaği kullandim. Ve sonuc mukemmel inan bugune kadar diger markalari da kullandim. Bu kadar hissettirmedi aracta. Amacim reklam yapmak degil piyasada marka olarak bildigimiz yağlar var ama motulu kimse bilmiyo ben bu konuyu tavsiye niteliginde actim. Kesinlikle motul yağ oneririm arkadaslar. Isiniz rast gelsin hayirli forumlar. 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katalogda istenen verilere göre koymaya özen gösterin. Siteye güveniniz 2. Seçenek olsun.

Mesela sitede kafama göre araçlara yağ bakıyorum bazılarında çok seçenek çıkıyor ama içlerinden 1 tanesi en uygunu oluyor.

Sizde öyle yaptıysanız mesele yok. Motorunuza uzun uzun korumalar dilerim . Bende motul koydurdum hatta konuda açtım bulabilirsiniz forumda. Gözlemlerim adeta sihirli değnek değmiş gibiydi şuanda hala öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağın bugün koydun ve bugün mükemmel sonuç aldın. Bir jac gün süreydin bari

• Koyulduğu günün sürüşünde anlaşılıyor hocam herşey. Benimde gözlemlerim öyle oldu mesela. Çünkü ondan önce kullandığım yağlar hep kalitesiz ve adı sanı belli olmayan yağlardı. belkide katalogdaki istenen sertifikada olmayan yağlar bile kullanılmıştır araçta.

Sonrasında yağı bi koydum aman yarabbi. Gerçektende benim için 5 para etmez arabaya ilk kez markalı, araştırarak, düşünerek özenmiş bi şekilde yağ koyayım dedim ve motul hep merakımda olan bi yağdı. Bi koydum hem benim yüzüm güldü hemde arabada gözlemlediklerim arabayıda tekrar dirilttiğimi fark ettim. Gerçekten değişimlerim psikolojik olamayacak kadar netti, araç 6 yıldır bende.

Ama benimkinin net olmasının bi etkiside motor soğukken yağ değişimini yaptırdım tapa ve filtreyle birlikte. Soğukken değişmesini istedim çünkü parçalar arasında kalan en minimum yağlar bile mümkün olduğunca kartere süzülsün istedim. Daha sağlıklı bi yağ değişimi oldu böylece. Sıcakken biliyosunuz eski yağ parçalar arasında fazlasıyla kalmış oluyor zaten istenende odur hemen süzülmesin diye, bende o yüzden soğuk motorda değiştirdim yağı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de şu an motul kullanıyorum. Baya bi denemelerim oldu. Ornek yağ sıcaklığını düşürür diye umuyordum ama öyle olmadi. Kuş günü biraz sikistirdim aracı tag 119 dereceyi gördü. Normal kullanımda 95 derece. Bir önceki yağım da aynı değerleri veriyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

Ben de şu an motul kullanıyorum. Baya bi denemelerim oldu. Ornek yağ sıcaklığını düşürür diye umuyordum ama öyle olmadi. Kuş günü biraz sikistirdim aracı tag 119 dereceyi gördü. Normal kullanımda 95 derece. Bir önceki yağım da aynı değerleri veriyordu
    petronas synthium yağlarında cooltech diye bir teknoloji var. şu an aracımda onu kullanıyorum ama yağ sıcaklık göstergesi olmadığı için sıkıştırdığımda ne durumdadır hiç bir fikrim yok... cooltech soğutmayla ilgili bir sistem var formula 1 yarışlarında bayağı övgüyle bahsediliyor. denemek isterseniz tavsiye ederim, kaliteli bir yağdır... hem de cooltech'i denemiş olursunuz doğru mudur değil midir diyerekten

• Psikolojiktir o.Yagı degiştirince motor rahatlamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nissan Sanziman Yag Kacasi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.