Şimdi Ara

mp4 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mp4 player da bilsayara takılıp çıkarılması esnasında bir sorun oluyor sanırım... bu sırada cihazın diski zarar görüyor ve açılmıyor kum saati çıkıyor kalıyor....

cihazın flash diskini bir şekilde temin ettim yanlız yerine taktığımda açılmadı bilgisayardan program yüklemek için taktığım zaman bilgisayar yeni donanım bulundu ikazını vermiyor kumsaaati çıktığındada vermiyordu...

makina açılmadığı için pc nin görmemesi doğal yanlız merak ettiğim konu çalışan başka bir mp4 playerdan aynı kodlu flash belleği taktığımda cihaz sorunusuz şekilde çalışıyor... bizim takmış olduğumuz yeni flash belleğe acaba pic lerde olduğu gibi hex dosyası yüklememiz gerekiyor olabilirmi eğer böyle bir durum varsa bu flash diski nasıl kopyalarız... şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim

• Yazdığından pek birşey anlamayamadım ama şu çin işi mp4 çalarlarda şöyle bir olay var.
    Yazılımda dosyalarda aynı flash bellekte saklanıyor dolayısıyla bellekteki olası çökmelerde yazılım güncellemesi iş görüyormuş.Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama kardeşim böyle birşeyden bahsetmişti sanırım sende biraz ararsan bulursun.
    Bazı mp4 çalarlarda usb bağlantısı için ayrı bir entegre var o zarar görmüşse birşey yapamıyorsun piyasada entegreyi bulmanında imkanı sanırım yok çünkü net de bile sadece ne olduğunu belirten 1-2 sayfadan fazla döküman yok.
  • bahsettiğim mp4 lerbizim yurd dışından ithal etmiş olduğumuz ürünler yurd dışının bize verdiği talimat bizim size gönderdiğimz yeni flash diskleri takın ve bilgisayardan tekrar up date yapın düzelecek diyor ama bunu yapıyoruz olmuyor çünkü cihaz hiç açılmıyor eswki flashında hiç olmassa kum saati çıkıyor ama açılmıyor yeni flash taktığımızda hiç açılmıyor pc de makineyi görmüyor dostum... yedek parçaya gelirse tüm yedek parçası bizde mevcut sadece sorun flash sorun bizde bu sorunu kartı yurddışına götürerek orada tamir ettirmek zorunda kalıyoruz... işin en ilginç tarafı çalışan mp4 den flashı söküp arızalı orana taktığımızda çalışması yani bize göndermiş olduğu flash belleklerin içerisinde cihazın çalışması için gerekli sistem dosyalarının olmadığını düşünüyoruz çalışan cihazdaki flası bize göndermiş oldukları flash la kopyalasak acaba olurmuwww.jameson.com.tr

• Eğer çalışan flashın içeriğindekileri yeni gelen flash a kopyalarsanız bence olur.
    Bilgisayarın görmemesi dert değil.Programlamayı yapan yazılım olsa gerek eğen güncelleme yapamıyorsa ya bir yerinde bir ayar vardır yada yazılımda bir problem.Şayet firma size, dediğiniz gibi bir prosedür belirttiyse verdikleri programın bu işi yapabilmesi gerek.
  • dostum denemediğimiz bir şey kalmadı gönderdikleri update yazılımları yükleyemiyoruz bir türlü...

şimdi geldiğimiz son nokta gönderdikleri flaşla çalışan flaşı kopyalamak bu uydu flash larını kopyalıyorlar aynı şekilde olurmu acaba...
  • ewet. DH nin mp4 kısmında bu konuyla ilgili açılmış bir konu var fakat şuan hangisiydi bulamıyorum.
    memory i sıfırdan update edebilmeniz için mp4 ün işlemcisinde kısa devre yapmanız gereken uçlar var onları kısa devre etmeden ürünü sıfırdan update edemiyorsunuz.
    pinler kısa devre edildikten sonra pc mp4 server olarak (yani update edilebilir hali) tanıyor. eğer ingilizceniz varsa aşağıdaki linkte konuyla ilgili her türlü cevabı bulabilirsiniz.
    iyi günler
    http://s1mp3.org/
  • aradığın şeyin çözümünü burdan bulabileceğini düşünüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_7315269/mpage_16/key_mp4//tm.htm#20018617
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda codec sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol dostum şimdi verdiğin linkleri inceliyorum.... bahsettiğin gibi eğer flash memory taktığımızda bilgisayara bir şekilde gösterebilirsek bu sorunu çözeriz... eğer hatırlarsan yada başka biryerde böyle bir sorunu çözmüş bir link görürsen bana iletirsen çok sevinirim..
  • bu cihazın flashı

mp4 sorunu

mp4 sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmeetkara -- 11 Mart 2008; 11:04:47 >
  • buda işlemcisi

mp4 sorunu
  • buda pcbsi

mp4 sorunu
  • tekrar merhaba.
    işlemi kendim hiç gerçekleştirmediğim için inanın şunu yapın deme gübü bir imkanım yok fakat ürünün ithalatçısı olduğunuzu yazmıştınız üretici firmayla irtibata geçip kısadevre yapılması gereken uçların hangileri olduğunu öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.
    iyi akşamlar
  • mehmet bey birde mümkünse işlemci üzerindeki kodu gönderebilrmisiniz?
  • sorun tamam çödüm dün sabahatan akşama kadar uğraşarak arkadaşların verdiği linkler sayesinde olayı halletik yurd dışı ürünü kopyalayacağımızı düşünerek ne şemsını nede iç yazılımları göndermiyor kartları bize gönderin biz tamir edeleim diyor tamir de ediyorlar yanlız cihazın yurd dışına gidip gelmesi ayları buluyor buda müşteri ile aramızı ister istemez bozuyor... flash 16 nolu bacağı cle ucu yani flası yazma yetki ucu bu uca kısa süreli low yani şase verdiğin zaman pc adfu olarak görüyor ondan çakıyorsun firwre. tmm sorun ortadan kalkıyor ..
  • hayırlı olsun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.