Şimdi Ara

mp4 uzantılı filmlerde alt yazı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende birkaçtane mp4 uzantılı film var fakat bir türlü alt yazılar çıkmıyor k litle cocek var ama yinede alt yazıyı göstermiyor diğer filmlerde sıkıntı yok sizce sorun ne olabilir

• bu tarz sorunlar olabiliyo altyazıları filmin içine gömmeyi denedinizmi format factory veya allok to mp4 media converter kullanabilirsiniz
  • altyazilarin video formatiyla bir alakasi oldugunu sanmiyorum hangi media playerda oynatiyorsunuz videolari? gomplayer`da deneyin
  • nasıl bır yol ızledınız bılmıyorum ama bazen otomatık acmıyor ama vıdeo oynarken surukleyıp goruntunun uzerıne bırakdıgınız zaman yazılar aktıf oluyor ..
  • Gom player deneyin 2. bir secenekte alt yaziyi gomebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOXXTR

bende birkaçtane mp4 uzantılı film var fakat bir türlü alt yazılar çıkmıyor k litle cocek var ama yinede alt yazıyı göstermiyor diğer filmlerde sıkıntı yok sizce sorun ne olabilir

Altyaziyi ve filmi ayni isim yapin. Ayni dosyaya atip k lite ile ac sorun olmaz. Ornegin
    IronMan.mp4 IronMan.srt gibi
  • Bende buna benzer bir sorun yaşamıştım vlc yi kurdum onda altyazı çıktı ancak bu defada karakterlerde biraz sorun yaşadım. Türkçe karakterler farklı şekilde çıkıyordu o da sanırım srt dosyasını açıp düzenlemiştim ondan oldu galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dosya ismi aynı onda sıkıntı yok mp4 olmayan videolarda bir sıkıntım yok hepsinde çalışıyor ama mp4 denediğim zaman alt yazı çıkmıyor malesef windows media player kullanıyorum ama k litle codec yüklü onlada denedim onlada aynısı oldu başka video player yüklemek istemiyorum ama mecbur kalırsam yükleyecez artık 1080p izlemek için 20 gb indirmmek işime gelmiyor mp4 ler hd lerde tercih sebebim ama bundada alt yazı sorunu çıktı yazıyıda tutup filmin üstüne attım ama oda olmadı alt yazı gömmeyi hiç denemedim bilmiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOXXTR -- 25 Nisan 2012; 12:34:00 >
  • format factory i denedim fakat alt yazıyı gömüyor fakat türkçe karakterlerde sıkıntı veriyor kodlamasınıda türkçe olarak denedim ama alt yazı bozuk çıkıyor bu tarz güvenilir başka program varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOXXTR

dosya ismi aynı onda sıkıntı yok mp4 olmayan videolarda bir sıkıntım yok hepsinde çalışıyor ama mp4 denediğim zaman alt yazı çıkmıyor malesef windows media player kullanıyorum ama k litle codec yüklü onlada denedim onlada aynısı oldu başka video player yüklemek istemiyorum ama mecbur kalırsam yükleyecez artık 1080p izlemek için 20 gb indirmmek işime gelmiyor mp4 ler hd lerde tercih sebebim ama bundada alt yazı sorunu çıktı yazıyıda tutup filmin üstüne attım ama oda olmadı alt yazı gömmeyi hiç denemedim bilmiyorumda

Hocam bence Denemekten sakınca gelmez ücretsiz bir sürüm bu VLC 20 mb. neredeyse açamadığı media çeşiti yok.
  • vallaha bende vlc yükledim açıkcası yüklemek istemiyordum ama mecburiyetten :D içine alt yazı koymak uzun ve sıkıntılı bir iş 2-3 denemeden sonra vazgeçtim :D her film le böyle uğraşmak zor geldi vlc daha pratik :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.