Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ex-610 ile mp3 yada müzik cd si yazıp kullanmayı denedinizmi ?? bi kaç arkadaşımda daha var bu cihazdan.mp3 yada müzik cd si yazdığımızda okuyucu cihaz cd yi tam okuyamıyor.ya atlamalar yapıyor yada şarkı başlarında kesiklikler oluyor.sanırım ben dvd-cd romu değiştireceğim.varmı hiç optik okuyucusunu değiştiren arkadaşlar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: eternalses

arkadaşlar ex-610 ile mp3 yada müzik cd si yazıp kullanmayı denedinizmi ?? bi kaç arkadaşımda daha var bu cihazdan**** yada müzik cd si yazdığımızda okuyucu cihaz cd yi tam okuyamıyor.ya atlamalar yapıyor yada şarkı başlarında kesiklikler oluyor.sanırım ben dvd-cd romu değiştireceğim.varmı hiç optik okuyucusunu değiştiren arkadaşlar??

Ben simdiye kadar bu notebook ile onlarca dvd-cd yazdim iclerinde mp3 cd olanlar da var ama henüz böyle bir sorunum olmadı. ama şöle bişey tecrübe ettim onu aktarayım:
    cd yi ya da dvd yi yaktıktan sonra rom dan çıkarıp hemen mp3 player a takma. aradan biraz zaman geçtikten sonra kullan. elektronu yükü nedir bilmiyorum ama yakıldıktan hemen sonra kullanılan cd lerde bu tür atlamalar oluyor, bir zaman sonra normale dönüyor. eski cd writer ımda ve bikaç arkadaşımda böyle tecrübelerim olmuştu.

saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

Makinaya ubuntu hardy kurayim dedim ekran karti ilk cakan oldu devami wireless karti koca gunumu aldi onlari tanitmak. Ubuntu kurulumunda yardim isteyen olursa yardimci olabilirim.

Arkadaşım bu wireless sorununu nasıl yaptın açıklayıcı yaparsan sevinirim.Gerçekten çözemedim ve çözemediğimden nete giremiyorum wireless olmadıından ekran kartı sorununu da çözemedim tabii.
  • hfc ilgine teşekkür ederim.dediğin olayı denedim fakat sonuç yine aynı oluyor.sanırım değiştirmem gerekecek dvd romu.bi tavsiyede bulunursanız hangi rom oluyor bizim cihaza süper olur.saygılar..
  • ben xp kullanıyorum "ati catalist control center" programında pilde veya elektrikte performans veya maksimum pil ömrü seçeneklerinden işlemci Ghz sini ayarlayabiliyorsun. aynı programın vista sürümü yokmu araştırdınız mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: galot

windows vista kullanıyorum.laptop pilden kullanımda daima 800 mhz civarı çalışıyor.biostan powernow seçeneğini disable yapınca tekrar 2ghz ile çalışıyor, bu sefer de güç tasarrufu moduna alınca 800 mhz de çalıştırmıyor.Benim istediğim şey, laptopu pil ile kullanıyorken güç seçenekleri arasında geçiş yapabilmek.2ghz de kullanabilmek için illa biostan ayar mı değiştirmek lazım?
  • Msi.com.tr de servis bölümünde şu yazıyor:

ANKO Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Tic. A.Ş

Ben bimtes diye biliyordum..Bilgisi olan?

Bir de servise gönderirken orjinal kutusu,fatura,granti belgesi demişler..Orjinal kutusu olmasa sorun olur mu sizce?
  • kardeş ben ben makinayı konyadan aldım ama bu senenin başında bimtesle irtibata geçip bu güne kadar 3 kere bimtese gönderdim orjinal kutusu olmasına gerek yok herhangi bi kutuyla karşıdan ödemeli olarak bimtesin anlaşmalı olduğu mng kargoya verebilirsin sadece faturayla birlikte gönder bide arızasıyla adresini yaz bu kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: hacivat01

Msi.com.tr de servis bölümünde şu yazıyor:

ANKO Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Tic. A.Ş

Ben bimtes diye biliyordum..Bilgisi olan?

Bir de servise gönderirken orjinal kutusu,fatura,granti belgesi demişler..Orjinal kutusu olmasa sorun olur mu sizce?
  • selamlar,
    bende bu makineyi kullanıorm ama çok sorun yaşıyorum şu sıralar.pc açınca direk donup reset atıodu şimdi düzeldi fakat bu seferde 10dk da ısınıp kapanmalar ve özellikle oyunlara girince ekran donuyo karıncalanıo tekrar geliyo tekrar donuyo.sanırım ekran kartıyla ilgili bi sorunum var ama tam çözemedim.ayrıca ATI Mobility Radeon HD2400 ekran kartı var bunu güncelleştirmek istiorm ama sitesinde bulamadım bu konuda bilgisi olan varsa da paylaşabilrse sevinirim..
  • merabalar arkadaşlar ben de aranıza şimdi katıldım.gerçekten bu kadar yardımsever bi foruma girmemiştim hiç.yardım isteyen son arkadaştan sonra bana yardımcı olabilir msnz,ben bugün laptop aldım,msi.vistaya format atıp xp yükledim.ancakwww.msicomputer.com'daki driver yedeklerinden interneti kuran sürücüler çalışmadı.sabahtan uğraşıorm,denemediğim yol kalmadı:(( ancak bi türlü internet modemlerini ve wirelessi kuramadım:( bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.daha google'a bile giremedim,durum okadar vahim yani:((
  • mobility degıl de radeon kurmanız gerekıyor yanılmıyorsam. pcie olarak tanıtıyor sıtede. ekran kartınız harıcı oldugu ıcın bence pcie surumunu secmelısınız.

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfRebeL

selamlar,
    bende bu makineyi kullanıorm ama çok sorun yaşıyorum şu sıralar.pc açınca direk donup reset atıodu şimdi düzeldi fakat bu seferde 10dk da ısınıp kapanmalar ve özellikle oyunlara girince ekran donuyo karıncalanıo tekrar geliyo tekrar donuyo.sanırım ekran kartıyla ilgili bi sorunum var ama tam çözemedim.ayrıca ATI Mobility Radeon HD2400 ekran kartı var bunu güncelleştirmek istiorm ama sitesinde bulamadım bu konuda bilgisi olan varsa da paylaşabilrse sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfRebeL

selamlar,

http://www.driverheaven.net/modtool.php Bu adresten mobility modder programını indirin. Sonra Ati'nin masaüstü olan sürücüsünü indirin. İndirdiğiniz dosyayı açtığınızda "C" içindeki dizinine dosyaları çıkaracak. Dosyaları çıkarttıktan sonra kuruluma devam etmeyin, iptal edin. Daha sonra kuduğunuz mobility modder programını açıp, Ati'nin dosyalarını çıkardığı dizini seçin ve modlayın. O dizinin içine girerek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

Not:Catalyst 8.12 sürümünü bu şekilde kuramadım. 8.10 sürümünü sorunsuz olarak kullanmaktayım.

• Selam arkadaslar.Ağustostan beri MSI EX610 kullanıyorum.Memnunum.Sormak istediğim.Ram ekleyeniniz oldu mu?Bizim cihazda iki tane mi ram bulunuyor 1024+1024 yoksa tek mi? Ram eklersem garanti kapsamı dışına çıkar mı?
  • arkadaşlar merhaba sanırım bende alacağım ex610 850 ytl ye 5 aylık 12 taksitle sizce ürün nasıl aldığıma değermi ben crysis oynuyacağım normal bi şekilde oynattığını söylemiş arkadaşlar biraz aydınlatırsanız memnun olurum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xx-red-lord-xx -- 19 Aralık 2008; 1:07:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx-red-lord-xx

arkadaşlar merhaba sanırım bende alacağım ex610 850 ytl ye 5 aylık 12 taksitle sizce ürün nasıl aldığıma değermi ben crysis oynuyacağım normal bi şekilde oynattığını söylemiş arkadaşlar biraz aydınlatırsanız memnun olurum saygılar

Minimum ayarlarda oynayabilirsin
  • 1024+1024 şeklinde. Yani iki slot da dolu vaziyette.Ramların olduğu kısmı açmak için garanti etiketini sökmen gerekeceğinden, garanti kapsamı dışına çıkacaktır.
  • arakdaşlar bizim bu latoplara mac işletim sisteminin herhangi bir sürümü kurulabilir mi???????????
  • arkadaşlar bu ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. herhangi bi problemim olmadı. fakat bi kaç ay önce vista kurdum. web cam çalışmıyor. Msnde cami açıyorum msn kapanıyor window live messenger durduruldu hatası veriyo . msn i yeniden kurdum denedim, webcam driverlerı yeniden kurdum denedim bi türlü düzelmiyor. Böyle bi problemle karşılaşan var mı ? (xp de sorun yoktu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanasweq

arkadaşlar bu ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. herhangi bi problemim olmadı. fakat bi kaç ay önce vista kurdum. web cam çalışmıyor. Msnde cami açıyorum msn kapanıyor window live messenger durduruldu hatası veriyo . msn i yeniden kurdum denedim, webcam driverlerı yeniden kurdum denedim bi türlü düzelmiyor. Böyle bi problemle karşılaşan var mı ? (xp de sorun yoktu)

Kardeşim senin msn den kaynaklanan bir sorun bence msnde camı açınca kapanması... Ha eğer cam açacağım zaman başka program kullanıyor diyorda msn de kamera açılmıyor dersen... bunun için vistadaki windows media center servisini durdur. o zaman sorun olmuyor. ben aldığımdan beri vista kullanıyorum bi sorunum yok şükür...
  • Sorunu çözdüm ben msin sitesindeki driverları kullanıyordum(bisoncam). orjinal driver cdsinden kurduğumda sorun ortadan kalktı.
  • feci sinirim bozuldu yolum istanbula düştü açılışta aletten feci SES geliyor traktör gibi ve filmlerdeoyunlarda takılmalar yaşanıyor YİNE FAN problemi dedim gittim bimtes'e eh Taksim Harbiyede olduğundan yolumunda üstüydü bana Artık MSI türkiye ile alaşmaları olmadığını söylediler MSI 'ı aradım sadece Maltepedeki ANKO ile iş yaptıklarını söylediklerinde delirdim.Maltepe şehrin dışında GEBZE'de neredeyse dahası orada dahi değil daha da dışında! Kargolayayım dedim orjinal kutusu fıstığı dediklerinde daha üzüldüm MSI'nın acilen teknik servis sayısını arttırması lazım ..
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.