Bildirim
MSI GTX 970 TIGER
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: WenTTo
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-tiger-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
Kartın üstündeki tiger'ı görünce aklıma direk Far Cry 4 geldi ne hikmetse.
-
Cw sorunu çözülmüşmüdür ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soğutucu biraz basit durmuş üstünde, sanki gtx 970 değilde gtx 660 gibi görünüyor kart.quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Alper
Cw sorunu çözülmüşmüdür ki? -
Hakkaten emanet alınmış ceket & gömlek gibi duruyo soğutucu bloğu, heheh.quote:
Orijinalden alıntı: CoNaR-X
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Bu seri zaten yurt dışında satılıyordu ucuzlaştırılmış seri olarak normal 970 lerden 30 dolar daha ucuzdu.quote:
Orijinalden alıntı: coax47
Hakkaten emanet alınmış ceket & gömlek gibi duruyo soğutucu bloğu, heheh.
Alıntıları Göster -
Ne biçim soğutmasi var
Soğutucu eskiciden alınmış gibi duruyor.
Yahu madem cw sorununu çözdün,bari twin frozr koyda 1300 veren 1400-1500 de verir.
Şahsen soğutucusu değişebiliyorsa almayı düşünüyorum.
Tiger modeli normal MSİ gaming 4G modelinden ucuza satılmak üzere tasararlanan daha düşük seviyeli soğutma sağlayan bir modeldir. CW çözülmüş falan diye uydurmasınlar aynı kartın farklı soğutmalısı sadece.quote:
Orijinalden alıntı: Simplyfor
Soğutucu eskiciden alınmış gibi duruyor.
Yahu madem cw sorununu çözdün,bari twin frozr koyda 1300 veren 1400-1500 de verir.
Şahsen soğutucusu değişebiliyorsa almayı düşünüyorum.
Türkiye'de yoktu sadece twin frozr soğutuculu modeller geliyordu bu da gelmiş. Muhtemelen cw devam ediyordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: WenTTo
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-tiger-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
bu model sogutucunun kırpılmıs halıdır ama cw sorunu duzeltılmıse olabılır -
Hakkatten kim uydurdu cw çözülmüş diye, alıp deneyen var mı? Yada yurtdışı cw incelemesi falan.quote:
Orijinalden alıntı: Lamb0fGod
Tiger modeli normal MSİ gaming 4G modelinden ucuza satılmak üzere tasararlanan daha düşük seviyeli soğutma sağlayan bir modeldir. CW çözülmüş falan diye uydurmasınlar aynı kartın farklı soğutmalısı sadece.
Türkiye'de yoktu sadece twin frozr soğutuculu modeller geliyordu bu da gelmiş. Muhtemelen cw devam ediyordur.
Alıntıları Göster -
bende yeni gördüm kartı sadece CW çözülmüşse alınabilir.quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Hakkatten kim uydurdu cw çözülmüş diye, alıp deneyen var mı? Yada yurtdışı cw incelemesi falan.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
bende yeni gördüm kartı sadece CW çözülmüşse alınabilir.
Alıntıları Göster
-
cw sorunu çözülmüş mü dedi biri herkes devam ettirdi bence yoktur öyle bir şey.soğutucu resim yüzünden kötü görünüyor videoda daha net görebilirsiniz 3:40.backplate koysalarmış iyiymiş.quote:
Orijinalden alıntı: cohannan
Alıntıları Göster
-
Kartı takarken soğutucusu elde kalacak gibi duruyorquote:
Orijinalden alıntı: Edward Teach
cw sorunu çözülmüş mü dedi biri herkes devam ettirdi bence yoktur öyle bir şey.soğutucu resim yüzünden kötü görünüyor videoda daha net görebilirsiniz 3:40.backplate koysalarmış iyiymiş.
Alıntıları Göster -
CW'nin model değişimiyle bir alakası yok. PCB'lerin manyetik gürültüsü fazla çünkü. Haliyle referans devre kartı ile tasarlanan istisnasız tüm 970'lerde CW sorunu sürecek. Kaldı ki devre kartı özelleştirilmiş olsa bile, kullanılan bobinlerin kalitesine göre sürme ihtimali yine mevcut. Niye Evga 970 Classified çıkarmıyor zannediyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Flyingpig
Kartı takarken soğutucusu elde kalacak gibi duruyor
Alıntıları Göster -
evga 970 ve gtx 760 kartları arasında kalite farkı varmı varsa bütün evga 760 larda istinai ötme sesi varken 970 lerinde ötmiyeni istisna oluyor anlam vermek zor.quote:
Orijinalden alıntı: erdemms
CW'nin model değişimiyle bir alakası yok. PCB'lerin manyetik gürültüsü fazla çünkü. Haliyle referans devre kartı ile tasarlanan istisnasız tüm 970'lerde CW sorunu sürecek. Kaldı ki devre kartı özelleştirilmiş olsa bile, kullanılan bobinlerin kalitesine göre sürme ihtimali yine mevcut. Niye Evga 970 Classified çıkarmıyor zannediyorsunuz?
Alıntıları Göster
bu evga gtx 970 :
buda evga gtx 760 :
bu 970 resmin kaynağı :http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_970_SC_ACX_Cooler/3.html
buda 760 resminin kaynağı :http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_760_SC_ACX_Cooler/4.html
-
Fiyat tuhaf geldi bana
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
cw sorunu çözülmüş mü dedi biri herkes devam ettirdi bence yoktur öyle bir şey.soğutucu resim yüzünden kötü görünüyor videoda daha net görebilirsiniz 3:40.backplate koysalarmış iyiymiş.
Ben sadece sorun çözülmüşmü dedim herkez atmayın diyip duruyo.
bu ne biçim kart böyle msiya yakışmamış alibabadaki çakma kartlar gibiquote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Alperquote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
Ben sadece sorun çözülmüşmü dedim herkez atmayın diyip duruyo.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- palit ekran kartı alınır mı
- opengl mi directx mi
- ssao nedir
- amd software adrenalin edition açılmıyor
- gpu 100 kullanıyor
- ekran kartı öğrenme
- vsync nedir
- rtx 5090 ne zaman çıkacak
- amd 9070
- nvidia 5080
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X