Şimdi Ara

msi r7 370 ısınma sorunu (90 derece)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunlarda 90 derece boşta iken 40 derece.daha önce böyle bir problemim yoktu son yazılım güncellemesinden sonra kart bu duruma geldi.durumun anormal olduğu kesin.nasıl bir yok izlenmeli bu durumda?teşekkürler.

• eski drivera dön, ya da fan ayarlarını kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 6 Aralık 2017; 17:18:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

eski drivera dön, ya da fan ayarlarını kontrol et.

fan zaten %100 çalışıyor her oyunda.eski driver derken orjinal cd deki driverınımı kastediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seabornlegend

quote:

fan zaten %100 çalışıyor her oyunda.eski driver derken orjinal cd deki driverınımı kastediyorsunuz?

yok cd deki çok eskidir, şimdiki yüklü olanın bir eski sürümüne dönün.
  • Fan % 100 çalışıpta 90 dereceleri görüyorsa, önce kartı kasadan çıkar ve bir güzel temizle komprasör ile, sonrada sohutucuyu söküp eski termal macunu temizleyip yeni termal macun sürüp montajını yap ve tekrar dene.
  • quote:

quote:

quote:

yok cd deki çok eskidir, şimdiki yüklü olanın bir eski sürümüne dönün.

driverı dediğiniz gibi yaptım ama sonuç değişmedi yine durum aynı maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefirayto

Fan % 100 çalışıpta 90 dereceleri görüyorsa, önce kartı kasadan çıkar ve bir güzel temizle komprasör ile, sonrada sohutucuyu söküp eski termal macunu temizleyip yeni termal macun sürüp montajını yap ve tekrar dene.

böyle bir durumda ürün garanti dışında kalmazmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nefirayto

Fan % 100 çalışıpta 90 dereceleri görüyorsa, önce kartı kasadan çıkar ve bir güzel temizle komprasör ile, sonrada sohutucuyu söküp eski termal macunu temizleyip yeni termal macun sürüp montajını yap ve tekrar dene.

böyle bir durumda ürün garanti dışında kalmazmı?

Ürün garantiliysebu işlemi yapmadan garantiye gönderin, zaten garanti süresi bitmemiş bir üründe termal macununda kuruma (taşlaşma) olmasıda zor bir olasılık.
  • Ayni kart bende de var.%25 fan devrinde sabi 1000 RPM 65 dereceyi gecmiyor. Siz fanlarin dondugune eminmisiniz ? Dirverdan sonra bir anda mi oldu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

Ayni kart bende de var.%25 fan devrinde sabi 1000 RPM 65 dereceyi gecmiyor. Siz fanlarin dondugune eminmisiniz ? Dirverdan sonra bir anda mi oldu?

evet driverı kurduktan sonra fanlar %100 olarak çalışmaya başladı oyunlarda,durumdan şüphelendim ve msi afterburnerı kurdum sıcaklığın %80 ve 90 aralığında olduğunu gördüm maalesef

bu arada ets2 de sıcaklık %100 e çıkarken mgs5 phantom painde sıcaklık 70 derecede sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seabornlegend -- 6 Aralık 2017; 23:54:1 >

• Ben de aynı sorunu yaşıyorum, bilen varsa yardım edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.