Şimdi Ara

MSI VR330 BİOS TAN EKRAN KARTINI KAPATTIM YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar MSI VR330 model bilgisayarın yanlışlıkla bios ayarlarından ekran kartı paylaşımını 32 mb tan 64 mb ta çıkartayım derken yanlışlıkla (enable) seçeneği yapmışım. Daha sonra biosta save exit yaptım. Bilgisayar kapandı sadece fan çalışıyor ekran kapkaranlık her yolu denedim harici monitör taktım nafile belki bios pilini çıkarırsam bios fabrika ayarlarına döner dedim. Malesef bilgisayarın arkasını açtığımda bios pilini falan göremedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım bekliyorum. Saygılarımla

• Dostum sana tavsiyem cihazın garantisi varsa servisine götürmen.Ne diye sorarlarsa akşam kapadım sabah açtığımda böyle oldu dersin..
  • Arkadaşım, notebook'u ilk açtığında ekran karşına hiç gelmiyor mu?
  • arkadaşım 330 ile ilgili 46 sayfaya yakın yazı yazıldı.2 arkadaşımız aynı sorunu yaşadı.ARkadaşlardan biri BIOS pilini çıkararak sorunu aştı, diğeri ise servise gönderdi..Pil çıkarma işi sakattır bilmiyosan hiç kurcalama derim..Başka da alternatif yok, çok yollar denendi ancak başarı sağlanamadı..
    Umarım bir an önce hallolur..
  • Servis en iyi yol bence.
  • bu arada BIOS pili klavyenin altındaymış söken arkadaş öle demişti..SAnırım klavyenin sağ altında...
  • Ram takmak yada bios pilini söküp-takmak garantiyi bozmuyor mu?
  • Evet bilgisayarın garantisi var. bilgisayarı kargo ile bimtese yolladım. Not olarakta arkadaşın tavsiye ettiği gibi akşam bilgisayarı kapattım sabah hiç açılmadı dedim. Hiç bios ayarlarından ekran kartı paylaşımını kapattım falan demedim. Arkadaşın dediği gibi garanti kapsamından çıkmış falan derler verdiğimiz 700 ytl yi çöpe atmış olurum. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.
  • dostum solediğim gibi en iyisini yapmışsın onlar yaparlar gereğini:)
  • bu sorunu bende yaşamıştım. benimki msi m670'ti. alt taraftaki sistem kapağını açtım bios pilini söktüm taktım oldu. daha önceden bios pilinin yerini biliyodum çünkü daha önce iki kere açmıştım. ben olsam açardım çünkü o kapakta garanti bandı yok. zedelemeden, düzgün açıp kapatsan sorun çıkmazdı. hem klavyenin altında olacağını sanmam direk alt tarafta anakartın üstüne yapıştırılmış şekilde bendeki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tural.i

bu sorunu bende yaşamıştım. benimki msi m670'ti. alt taraftaki sistem kapağını açtım bios pilini söktüm taktım oldu. daha önceden bios pilinin yerini biliyodum çünkü daha önce iki kere açmıştım. ben olsam açardım çünkü o kapakta garanti bandı yok. zedelemeden, düzgün açıp kapatsan sorun çıkmazdı. hem klavyenin altında olacağını sanmam direk alt tarafta anakartın üstüne yapıştırılmış şekilde bendeki.

millet yalan mı söylüyo şimdi orda olacağını sanmam diyosun bu vr330 m670 e benzemez

• quote:

Orjinalden alıntı: htosun54

Evet bilgisayarın garantisi var. bilgisayarı kargo ile bimtese yolladım. Not olarakta arkadaşın tavsiye ettiği gibi akşam bilgisayarı kapattım sabah hiç açılmadı dedim. Hiç bios ayarlarından ekran kartı paylaşımını kapattım falan demedim. Arkadaşın dediği gibi garanti kapsamından çıkmış falan derler verdiğimiz 700 ytl yi çöpe atmış olurum. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

cope giden birsey yok. en fazla pcnisi 2-3 yıl bir koseye koyarsiniz, bios pilinin bitmesini beklersiniz.

yada bir tane laptop servisine goturur 20-25 ytl verip actirir sokturursunuz. heh heh, olmadı forumdan bir arkadastan rica edersiniz.

alette hicbir sorun yok, sadece bizim gibi normal kullanıcılara acık olmaması gereken bir ayarı acmıslar.aslinda basit bir bios update i ile cozulebilecek bir sorun.

• En iyiisni yapmışsın garantiye yollarak...
    Ben çıkarmadım ama pili çıkaranlara göre klavyenin altındaymışş..
    Kafadan atmıyoruz yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.