Şimdi Ara

msn de karşı tarafa ses gitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anakartın ses çıkışlarında sorun var anakartın ses çıkışında müzik dinliyorum ama msn de kullaklıkla konuşma yaptığım zaman karşı tarafa ses gitmiyor kasanın ön panelini kullanıyordum ses göndermek için ama oda arızalında şimdi anakartın mikrofon girişi kullanmam lazım ama karşı tarafa ses gitmiyo bunun bi ayarı varmı bu sorunu bi türlü çözemiyorum lütfen yardım edin...

• sağ alt köşede ses simgesini çift tıklayıp açın yukarıdan seçeneklere ve oradan özelliklere girin orada kayıt etme veya input diye bir çey olacak onu seçin ve tamam a basınn karşınıza gelen ses ayarlarıyla oynayın msn den sesin karşı tarafa gittigi zaman sabitleyin ve çıkın düzelmesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

sağ alt köşede ses simgesini çift tıklayıp açın yukarıdan seçeneklere ve oradan özelliklere girin orada kayıt etme veya input diye bir çey olacak onu seçin ve tamam a basınn karşınıza gelen ses ayarlarıyla oynayın msn den sesin karşı tarafa gittigi zaman sabitleyin ve çıkın düzelmesi lazım

o ses simgesi yok arkadaşlar yani hoparlör şeklinde olan onu nasıl geri getirebiliriz...
  • denetim masası-ses aygıtları-görev çubugune ses simgesini yerleştir işaretle-tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.