Arkadaşlar 2 gün önce format attım bilgisayara ve şu an vista ultimate sp2 yüklü. Java vs. opera için gerekli şeyleri yükledim ama javalı bir siteye giriş yaparken ekrana bu hata çıkıp duruyor. İnternette de araştırdım doğru düzgün cevap veren olmamış, hep havada kalmış.
Kimi demiş o dosyayı system32'ye kopyala demiş ama onu da denedim olmuyor.
Bu linkten dll dosyasını indir ve System32 'nin içerisine at. Sorunun hallolması gerekir.
Onu denediğimi olmadığını mesajda yazdım, kaç kere denedim olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
Gördüm, kör değilim. Senin yanlış yapmış olma veya yanlış bir dosya indirmiş olma ihtimalini düşünerekten birde ben yazdım. Yanlış mı ettim?
Doğru düzgün bilgi vermemişsin ki. Ben şimdi diyeceğim "git Java kur". Sen diyeceksin ki, "mesajda kurdum diye yazdım ya". Tamam da nereden kurdun, ne kurdun, hangi sürüm vsvs?
Java'nın sitesinden son sürümünü kur ve bilgisayarını yeniden başlat. Bunun dışında javalı siteye Opera ile değil İnternet Explorer ile girmeyi dene.
quote:
Orijinalden alıntı: JANT!
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
Gördüm, kör değilim. Senin yanlış yapmış olma veya yanlış bir dosya indirmiş olma ihtimalini düşünerekten birde ben yazdım. Yanlış mı ettim?
Doğru düzgün bilgi vermemişsin ki. Ben şimdi diyeceğim "git Java kur". Sen diyeceksin ki, "mesajda kurdum diye yazdım ya". Tamam da nereden kurdun, ne kurdun, hangi sürüm vsvs?
Java'nın sitesinden son sürümünü kur ve bilgisayarını yeniden başlat. Bunun dışında javalı siteye Opera ile değil İnternet Explorer ile girmeyi dene.
Mesajı okumamışsın sanırım benim tepkim ona idi yoksa yardımın için teşekkür ederim.
Doğru düzgün bilgi vermeme değil, opera da javalı site açarken bu sorun çıkıyor. Javanın sitesinden en son sürümü indirdim yine değişmedi. Ayrıca çağ dışı ie kullanmam ben. Opera da ilk kez böyle bir sorun yaşadım, firefox ile girince de durum değişmiyor.