Şimdi Ara

MTOK lar kapandı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yer alan Mühendislik
    Programlarınamesleki ve teknik
    ortaöğretim kurumu öğrenci ve
    mezunlarının YGS-1 puanı ile
    öğrenci kabul edilmesine Danıştay
    İdari Dava Daireleri Kurulu
    tarafından yürütmeyi durdurma
    kararı verilmiştir.
    Bu nedenle, 2011-ÖSYS’de
    Teknoloji Fakültelerine sadece
    LisansaYerleştirme Sınavı (LYS )
    puanı ile öğrenci kabul
    edilebilecektir. Mesleki ve Teknik
    OrtaöğretimKurumu öğrenci ve
    mezunları da Teknoloji
    Fakültelerine LYS puanı ile kabul
    edileceğinden, bu durumdaki
    adayların Lisansa Yerleştirme
    Sınavına (LYS) başvuru yapması
    gerektiğinin adaylara duyurulması
    uygun görülmüştür. KISACASI SENE BAŞINDAN BERİ SADECE M.T.O.K İÇİN YGS YE HAZIRLANANLARA -ben dahil- GEÇMİŞ OLSUN !!!

• Danıştaydan başka nasıl bir karar beklenirki zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Danıştaydan başka nasıl bir karar beklenirki zaten...
    ulan tayyip yin e bizi kumpasa getirdin kapancağını bile bile açtın imam hatiplileri kayırdın mesleklilerin ayağını kaydırdın .

kaldı ki zaten 18 böte kapandı 1 tane müh. açtın 31 kontejan burdan belliydi bizim geleceğimizle oynadığın YETMEZ AMA HEPİNİZ ALLAH BELASINI VERSİN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakya1923

ulan tayyip yin e bizi kumpasa getirdin kapancağını bile bile açtın imam hatiplileri kayırdın mesleklilerin ayağını kaydırdın .

kaldı ki zaten 18 böte kapandı 1 tane müh. açtın 31 kontejan burdan belliydi bizim geleceğimizle oynadığın YETMEZ AMA HEPİNİZ ALLAH BELASINI VERSİN !

Alıntıları Göster
    allah yardımcımız olsun. bişey sorucam bende. gecen sene mtoklara girenler nolcak peki. onlar devam edecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn
    allah yardımcımız olsun. bişey sorucam bende. gecen sene mtoklara girenler nolcak peki. onlar devam edecek mi ?

O girenler intibak sınavını geçerlerse devam ediyolar kardeşim. ama burda giren çıkan bizim gibi a.t.l-e.m.l 4. sınıf ögrencilerine oldu. biz mtok dan gircez diye sene başından beri sadece ygs ye çalıştık. şimdide kapattilar mtok u açıkta kaldık. ne yapalım biz şimdi 2 ay da !
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsclub

senin gibilere müstehak

ama işte senin gibiler azınlıkta o yüzden çok üzülüyorum

danıştayın kararı tamamen siyasiyidir

ben İTÜ bilgisayar mühendisliğinden mezunum

inanın matematik, fizik, kimya , biyoloji, tarih, türkçe vs vs

bunların hiç birisi hiç bir işime yaramıyor gerçek hayatta

yani lise eğitimi tamamen hikaye

o yüzden bu karar %100 yanlıştır

ama sabır diyorum elbet güzel günlerde gelecek inşAllah

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

senin gibilere müstehak

Alıntıları Göster
    mtok lar tamamen mi kapandı yoksa meslek liselilere öncelik tanınmak koşuluyla lys ile mi alacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu

mtok lar tamamen mi kapandı yoksa meslek liselilere öncelik tanınmak koşuluyla lys ile mi alacak?

Alıntıları Göster
    bunlara ne kadar küfür etsem azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

bunlara ne kadar küfür etsem azdır.

Alıntıları Göster
    isim değişikliği kesin yolda :D

mesleğe yazıldığım güne nalet gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WirLieBen -- 24 Nisan 2011; 16:08:27 >
  • Yaw kalmış şurda 2 ay kaldık ortada neye çalişalım lys için şimdi biz bari yapıcakla böyle bişey sene başında söylesinler giren çıkan bize !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piscophosh

Yaw kalmış şurda 2 ay kaldık ortada neye çalişalım lys için şimdi biz bari yapıcakla böyle bişey sene başında söylesinler giren çıkan bize !
    Daha öncede meslek liselilerin önünü kesmek için girişimlerde bulunulmuştu.Tekrar buna bir çözüm gelecektir.(İnşaallah)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Daha öncede meslek liselilerin önünü kesmek için girişimlerde bulunulmuştu.Tekrar buna bir çözüm gelecektir.(İnşaallah)

Kimsenin meslek liselilerin önünü kesmek istediği falan yok. Matematik ve fizik yapabiliyorlarsa istedikleri bölüme girebilmeliler bence de. Buradaki sorun hak etmedikleri halde mühendislik kontenjanı almalarıydı. Meslek lisesinin amacı tekniker yetiştirmek. Sektörün hem teknikere hem mühendise ihtiyacı var. Siz herkesi mühendis yaparsanız teknikerin işini kim yapacak? Bu soruna getirilebilecek en iyi çözüm katsayı farkının ortadan kalması ve teknoloji fakültelerinin kapatılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

quote:

Kimsenin meslek liselilerin önünü kesmek istediği falan yok. Matematik ve fizik yapabiliyorlarsa istedikleri bölüme girebilmeliler bence de. Buradaki sorun hak etmedikleri halde mühendislik kontenjanı almalarıydı. Meslek lisesinin amacı tekniker yetiştirmek. Sektörün hem teknikere hem mühendise ihtiyacı var. Siz herkesi mühendis yaparsanız teknikerin işini kim yapacak? Bu soruna getirilebilecek en iyi çözüm katsayı farkının ortadan kalması ve teknoloji fakültelerinin kapatılması.

Alıntıları Göster
    Ben uzağım bu konulara. Sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum. Bu durumu etkiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Ben uzağım bu konulara. Sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum. Bu durumu etkiler mi?

hayır bu konuyla alakası yok onun..
  • quote:

quote:

senin gibilere müstehak

SUS!

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

quote:

kardeşim sen mtok'a giren herkez muhendismi olcak sanıyosn intibak sınavı diye bişey duydunmu sen? gecen sene koskoca gazi uniwersitesinde mtok ögrencilerinden sadece 3 kişi intibak ı geçmiş. yani sanılmasınki elin sapları muhendis oluyo. anladin mı kardeşim bunun için giren çıkan bize !

• çok iyi oldu sakın yanlış anlamayın herkezin üniversite okumaya hakkı varda beleşten giriyorlardı biz eşşek gibi çalışıyorduk.Zaten saçma bir sistemdi meslek lisesinin amacı tekniker yetiştirmek amacından sapmıştı iyi oldu bence.
  • quote:

quote:

senin gibilere müstehak

Bu bahsettiğin bütün bölümler için geçerli...Tıpçı fiziği, fizikçide biyolojiyi kullanmıyor vs...Hukukçu integral türev ki bunlar ağır konular kullanmaz yakınından bile geçmez...Ama öğrenmek zorunda hemde eşşek gibi...Bu uzar gider...

Lise boş değil gereksiz ders aşırı derecede çok...Ben anadolu lisesinde sabah 7:30 akşam 17:30 (öğle arası 1 saat boşluk var) okuldayım...Böyle işmi olur ya...

Sayılsacıyım...Mat-Geo-Fizik-Kimya-Biyoloji sınavlarına girecem her yıl 3 saat Edebiyat gördüm...

Ağızlarına ettiğimin şarileri Savaş ortasında 1910-1925 arası yok aşkı memnu yok sanat için sanat cart curt...Bizde onları işliyoruz...Ben böyle işin koyum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

çok iyi oldu sakın yanlış anlamayın herkezin üniversite okumaya hakkı varda beleşten giriyorlardı biz eşşek gibi çalışıyorduk.Zaten saçma bir sistemdi meslek lisesinin amacı tekniker yetiştirmek amacından sapmıştı iyi oldu bence.
    Pardonda soyle bı durum var ben matematık yapamıyorum ama pc basında oldukca ıyıyım matematık ve pc yakınlık derecesı gormuyorum nerde kaldı benım 4 yıl teknık lısede verdıgım emek teknıkerlıkmıs onu 4 yıllık kazanamayıp 2 yıl okuyanlar olabılırdı yurt dısında cogu ulkede sınav sıstemı yok daha ılk okul cagında cocugun yatkın oldugu meslek belirlenip o sekılde hayatına devam edıyor boyle sacma bır ulke yapılandırılması olmaz resmen denek yerıne koyuyolar deneme yanılma yontemıyle bı yerlere gelmeye calısıyorlar lıseye basladıgımda yenı sıstemle basladım bıtırmeden sıstem degısıklıgı oldu allah belalarını versın okadar dıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: suso9292

Pardonda soyle bı durum var ben matematık yapamıyorum ama pc basında oldukca ıyıyım matematık ve pc yakınlık derecesı gormuyorum nerde kaldı benım 4 yıl teknık lısede verdıgım emek teknıkerlıkmıs onu 4 yıllık kazanamayıp 2 yıl okuyanlar olabılırdı yurt dısında cogu ulkede sınav sıstemı yok daha ılk okul cagında cocugun yatkın oldugu meslek belirlenip o sekılde hayatına devam edıyor boyle sacma bır ulke yapılandırılması olmaz resmen denek yerıne koyuyolar deneme yanılma yontemıyle bı yerlere gelmeye calısıyorlar lıseye basladıgımda yenı sıstemle basladım bıtırmeden sıstem degısıklıgı oldu allah belalarını versın okadar dıyorum

İnternette tanıdığım çok süper hacker, yazılımcı, program yapan, site tasarlayan arkadaşlar var ki inanamazsın...
    Adam bu işi çözmüş herhangi bir şirkette rahatlıkla her türlü işi yapabilir...

Sonra merak ediyorsun hangi üniversiteyi bitirdin yada okuyorsun diye acı cevap:
    987654. kez ÖSS ye hazırlanıyorum...Feni bir türlü yapamıyorum...

İşte sorun burada...Bu kadar açık ve net...!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.