Şimdi Ara

Muayene Öncesi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi araç aldım 2 hafta sonra muayeneye götürecem yanlız benden önceki sahibinden kalan trafik cezası borcu var bu şekilde muayene yaptırabilir miyim yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmogzz -- 9 Ekim 2016; 22:09:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Borcu olan aracın satışını nasıl yaptınız?
  • Muayene öncesinde trafik cezası, motorlu taşıt vergisi ve köprü-otoyol borçlarınızı sorgulayın. Borcu olan araçlara randevu verilememekte ve istasyonda muayene işlemi başlatılamamaktadır.

Kaynak:Tüvtürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Muayene öncesinde trafik cezası, motorlu taşıt vergisi ve köprü-otoyol borçlarınızı sorgulayın. Borcu olan araçlara randevu verilememekte ve istasyonda muayene işlemi başlatılamamaktadır.

arkadaşın dediğine katılıyorum. satıştan bahseden arkadaş ta durum şu ceza sonradan sisteme işlenmiş olma ihtimali yüksek.

konu sahibi arkadaş ruhsatınızı yanınıza alınır ve bu numarayı 0850 222 88 88 arayarak sormak istediğiniz herşeyi sorun direk net cevap alınız.
  • adam konuyu açıp kaybolmuşyeni Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Muayene öncesinde trafik cezası, motorlu taşıt vergisi ve köprü-otoyol borçlarınızı sorgulayın. Borcu olan araçlara randevu verilememekte ve istasyonda muayene işlemi başlatılamamaktadır.

arkadaşın dediğine katılıyorum. satıştan bahseden arkadaş ta durum şu ceza sonradan sisteme işlenmiş olma ihtimali yüksek.

konu sahibi arkadaş ruhsatınızı yanınıza alınır ve bu numarayı 0850 222 88 88 arayarak sormak istediğiniz herşeyi sorun direk net cevap alınız.

Verdiğiniz numarayı arayarak net bilgi aldım. Bu arada arabanın üzerinde mtv-haciz işlemi gibi borçlar olursa devir yapamazsınız trafik borcu ceza yazılan tarihte ki sahibini ilgilendirdiğinden noter satışında herhangi bir sorun olmuyor, muayenede aynı mantıkla çalışıyormuş yani şu an ki ruhsat sahibinin adına ceza yoksa işlemler yapılıyormuş ilginize teşekkür ederim sağolun .

• ibrhmogzz İ kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu yazıda bu konuyu bayağı açık anlatmış, ilk kez gidecek arkadaşlar okuyup fikir sahibi olabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.