Şimdi Ara

muğla ya peugeot bayii açılsın diyen kaç kişi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda muğla ya peugeot bayii açılsın diyen kaç kişi var ben muğla da epey peugeot görüyorum bunlar araçlar satın almak ve servise gitmek için aydın,izmir,denizli ye gitmek zorundalar peugeot a talep var ama muğla da bayii yok
    açılsın diyenler ses versin

• Bayii açacak param olsa hemen gider açardım.
  • Merak etmeyin açılıyor yakında.
    Klas oto nun yanından arazi satınalan Turmak, Peugeot ile bayilik anlaşmasını gerçekleştirdi.
    Turmak, şu anda Yatağan Fiat bayisidir aynı zamanda.

edit: 2012 Haziran ayına kadar faaliyete geçmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 23 Kasım 2011; 23:08:58 >

• Merkezdenmi hocam
  • Muğla da oturmuyorum ama açılmalıydı bence de, tatilde servis aramak eziyet olurdu.
  • pug değilde gelly bayiliği almak lazım uzun vadede çok karlı olcak bi iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merkeze açılacak mı kesin? doğru ise müthiş haber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Merak etmeyin açılıyor yakında.
    Klas oto nun yanından arazi satınalan Turmak, Peugeot ile bayilik anlaşmasını gerçekleştirdi.
    Turmak, şu anda Yatağan Fiat bayisidir aynı zamanda.

edit: 2012 Haziran ayına kadar faaliyete geçmiş olacak.

fethiye ye denizliden sadıklar peugeot açacak diye duydum,o zaman 2 bayii birden mi açılacak muğla ya...

• bizim 5008 in 15 bin bakımını orada yaptırma ihtimali var o zaman ya muğla ya da fethiye hangisi önce açarsa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerka48 -- 17 Mayıs 2012; 22:12:08 >
  • Oooo forumda hemşerilerimi görmek güzel, isteriz tabiki, hatta hepsi açılsın Muğla bayiliklerden oldukça yoksun ne yazıkki.
  • bu forumda 6 ayda peugeot bayii açılmasını isteyecek ancak 10 kişi çıkardı zaten
  • muğlalı değilim ama açılmasın. eğer açılırsa daha çok peugeot alır, boş yere başınızı ağrıtırsınız. severim muğlalıları.
  • ben de peugeota karşı soğuktum fakat 5008 i görünce tamam dedim,peugeot son dönemde 5008,3008,508 gibi modellerle iyi bir çıkış grafiği yakaladı bir de 7/24 müşteri ilişkileri açarak müşteri memnuniyetine önem vermeye başladı yani peugeot değişiyor................
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay2010

muğlalı değilim ama açılmasın. eğer açılırsa daha çok peugeot alır, boş yere başınızı ağrıtırsınız. severim muğlalıları.

• önyargılar çok zor yıkılıyor peugeotta da aynı ....................peugeota karşı müthiş bir önyargı oluşmuş.insan ilişkilerinde de aynı sorun var .önyargı varsa karşınızdaki tanımadığınız kişi hakkında hiç iyi şeyler düşünmezsiniz,aslında kendiniz tanısanız belki iyi şeyler düşüneceksiniz.
    ha araba ha insan..............tek sorun önyargılar...tabi bu önyargıları yıkmak hem peugeota hem de insanlara düşüyor.insanlar belki peugeotu deneseler, test etseler yani tanısalar belki iyi şeyler görecekler,düşünecekler..
    bence hiçbir zaman önyargılı olmamak gerekir,hem insanlara hem markalara karşı...... önyargıyı yıkmak için tanımak gerek
  • muğla peugeot bayini yatağan fiat bayi turmak açacak.
    Peugeot turmak mazda bayii yanında yatağan ile muğla arasında bayırda eylül ayında açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerka48 -- 13 Ağustos 2012; 16:19:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.