Şimdi Ara

Muhabbet Kuşumu hangi ormana bırakabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim iki muhabbet kuşum var biri erkek biri dişi .Erkek olan ormandan geldi. Ben bunları ormana bırakmayı karar verdim . Bu kuşları ankaranın bir ormanına biraksam sizce bu uygunmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emremert06

Merhaba arkadaşlar benim iki muhabbet kuşum var biri erkek biri dişi .Erkek olan ormandan geldi. Ben bunları ormana bırakmayı karar verdim . Bu kuşları ankaranın bir ormanına biraksam sizce bu uygunmudur

ölür ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremert06

Merhaba arkadaşlar benim iki muhabbet kuşum var biri erkek biri dişi .Erkek olan ormandan geldi. Ben bunları ormana bırakmayı karar verdim . Bu kuşları ankaranın bir ormanına biraksam sizce bu uygunmudur

ölür sakın bırakma 1 güne ölür. Doğustan doğada olması lazım alısamaz hazır yemi alısmıs hazır suya sıcak yuvaya alıstıgı için dısarıda yapamaz sakın bırakmayın ölür yazık olur

kuşları istemiyorsanız pet shopa geri verin yada hediye edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 16 Haziran 2015; 21:00:45 >
  • Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emremert06 -- 24 Haziran 2015; 10:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan birisine sahiplendirebilirsiniz.öğrenci birine verebilirsiniz , alan olur
  • Bırakırsan ölürler..
    ben alabilirim.
    Kayseride yaşıyorum.
    Karşı ödemeli kargo ile yollayabilirsin.
    Muhabbet kuşlarını cok severim.. cokta besledim kuşlar için muazzam bir ortamım var stn şu anda 3 tanede kuşum var...
    Yollamak istersen seve seve sahiplenir güzelde bakarım.
    yollamak istersen irtibat adresi özelden atabilirim ulaşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskisehirli26 -- 24 Haziran 2015; 14:33:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.