Şimdi Ara

mühendisler mühendislik okuyanlar bi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf4 yerleştirme sıralamam 30018 kafamda inşaat mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği ve mekatronik mühendisliği var sizce hangisi daha iyidir kafam çok karışık hangisinin iş sahası daha iyidir bu arada istanbul ankara izmir eskişehir ve kocaelinden birinde okumak var

• painkiller01 P kullanıcısına yanıt
    mekatronik bölümünün fikir babası olan kocaeli uni.yi tavsiye ederim, çok iyi bir akademik kadrosu var. mekatronik düşünüyorsun peki neden makina düşnmüyorsun, yıldız makinayı alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguney

mekatronik bölümünün fikir babası olan kocaeli uni.yi tavsiye ederim, çok iyi bir akademik kadrosu var. mekatronik düşünüyorsun peki neden makina düşnmüyorsun, yıldız makinayı alabilirsin.

sıralamam yetiyor rahatça girebilirim kararsızım bilgi tam burs inşaat falan geliyor yıldız i.ö elektrik falan da geliyor makine pek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller01 -- 9 Temmuz 2013; 14:09:28 >
  • mekatronik derslerinin %60'ı makina ile ortak olduğu için sormuştum. bilgi değilde özyeğinde tam burs alabileceğin mühendislikler var ise tavsiye ederim.
  • özyeğinde puanım yetmez peki yıldız teknik elektrik müh nasıldır bir bilgin var mı
  • tabi ki de olamazsın.
    yılarca hem o mühendisi hem bu mühendisi olacaklar diye mekatroniği şişirdiler durdular. o kadar kolay olsa 2 mühendislik birden makineyle elektriği kaldırırlardı.

tabi ki biraz abarttım ama bence seçme mekatronik makineyle elektronik birbirine o kadar yakın dallar değil, derslerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. hangisine ilgin daha çoksa orayı tercih etmeni öneririm boşver mekatroniği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 13 Temmuz 2013; 21:40:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim kararımı verdim yıldız elektrik de okuyacağım ona göre tercih listesi yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: painkiller01

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim kararımı verdim yıldız elektrik de okuyacağım ona göre tercih listesi yaptım

Allah yardımcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Orijinalden alıntı: painkiller01

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim kararımı verdim yıldız elektrik de okuyacağım ona göre tercih listesi yaptım

Allah yardımcın olsun

teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.