Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK Mİ MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aekadaşlar sıralamam 36666 (mf4) soru başlıkta mühendis olursam iş bulamam az para kazanırım diye korkuyorum hoca olursam ilk 5 yıl sürünürüm sonra özel dersten parayı kırarım gibi gekiyor mühendislik olarak mekatronik ve elektrik elektronik düşünüyorum siz olsanır ne yapardınız yardım lütfen ?

NOT:mühendislik mezunu olursam yurtdışına kapağ atabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crustboy -- 28 Temmuz 2016; 15:52:32 >

• Şunu soylemek lazım bu kafayla girersen muhendislige ne yurtdisina cikarsin ne de para kazanirsin adam akıllı.Yaptığın sıralamadaki okullarin muhendislik fakultesini düzgün bitirir projeni yapar stajini yaparsan iş bulursun rahatlıkla fakat muhendislikten muhendislige maaş miktari değiştiği için belki memnun kalmayabilirsin mekatronik sonrası.

Sana tavsiyem bu kafayla devam edeceksen lisans hayatına hiç yazma pişman olursun beceremez surunursun.Yok ben zevk alırım ekstra calisirim farkli dusunurum diyorsan yaz muhendislik(ee-bilgisayar).Ama tek dert para ise elektrik yaz en azından hicbirsey yapmasanda iş bulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.