< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Gelirse boğaziçi fizik yaz yurtdışına çıkman kolay olur derim
|
Eğer büyük bir tutkunuz yoksa temel bilim yazmayın derler. Eğer gerçekten boun gibi zorlu bir okulda okuyup bır de üzerine akademik kariyer yapabilecek kadar büyük bir ilginiz sevginiz yoksa çok sıkıntı yaşarsınız çünkü temel bilim okumak konu hakkında belgesel izleyip haz almak ya da quantum çok kafamı kurcalıyor demekle üstesinden gelinebilecek bir seçenek degil. İyi düşünüp tartin lutfen
|
Ya arkadaşlar hayret ederek bakıyorum böyle soruları nasıl sorabiliyorsunuz bu soruların cevabı tamamen BİREYSEL bizim bu kavramları sana açıklamak dışında yapabileceğimiz hiçbir şey yok ayriyeten temel bilimler önceliği MADDİYAT olan birinin seçmemesi gereken bir şey çünkü birim emeğin maddi karışılığı endüstriden önemli oranda düşük olduğu bir yer akademi bu ikilemde kalan birinin maddiyattan bağımsız fizik bilimcisi olmayı argümente ettiğini düşünmüyorum temel bilim bir iş meslek olarak düşunulmemeli argümantasyonu kafanda tamamen kendin yapıp öyle karar vermeni tavsiye ederim
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 24 Temmuz 2020; 14:30:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 24 Temmuz 2020; 14:22:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |