Şimdi Ara

Mühendislikte not ortalamasının önemi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel not ortalamasının çok fazla önemi var mı yoksa ortalamanın dışında farklı şeylerin mi daha çok önemi var ? Mesela 2.7 -2.6 gibi ortalamalar bir mühendis için yeterli mi ?

• 2.5 un altında olmamasına dikkat et. 2.5 genelde yeterlilik koşuludur.
  • hocam kendini gelistirmek bütün olay.yoksa diplomanda sadece okulun ismi yazar not ortalaman yazmaz.yüksek lisans doktora filan düsünmüyorsan cok önemi yok not ortalamasinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

hocam kendini gelistirmek bütün olay.yoksa diplomanda sadece okulun ismi yazar not ortalaman yazmaz.yüksek lisans doktora filan düsünmüyorsan cok önemi yok not ortalamasinin.

peki hocam üniversitede yapılan projeleri veya yarışmaları dikkate alırlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

hocam kendini gelistirmek bütün olay.yoksa diplomanda sadece okulun ismi yazar not ortalaman yazmaz.yüksek lisans doktora filan düsünmüyorsan cok önemi yok not ortalamasinin.

sonunda sertifika ya da resmiyeti olan bir belge veriliyorsa tarafiniza + olarak gecer tabii.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

sonunda sertifika ya da resmiyeti olan bir belge veriliyorsa tarafiniza + olarak gecer tabii.

çok saol hocam
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    Akademik kariyer yapmak istiyorsan önemli diğer türlü salla gitsin özel sektörde pek önemli değil vazı firmalar dışında. 3.42 yaptım ilk sene çok kolay bi iş değil. Neyse o okulu bıraktım seneye hedefim 4.00

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. sinifim 3.42 ile gidiyorum. Sinavlara son iki gun calisa calisa giriyorum not ortalamasinin bana kattigi hicbir sey yok cunku sinavdan 1 ay sonra butun teoremleri vs unutuyorum zaten. Mezun oldugumda beni bolum dersleriyle alakali bilgimle degerlendirmeliler, not ortalamamla degil. Sen asil ogrenmen gerekenlere yogunlas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

3. sinifim 3.42 ile gidiyorum. Sinavlara son iki gun calisa calisa giriyorum not ortalamasinin bana kattigi hicbir sey yok cunku sinavdan 1 ay sonra butun teoremleri vs unutuyorum zaten. Mezun oldugumda beni bolum dersleriyle alakali bilgimle degerlendirmeliler, not ortalamamla degil. Sen asil ogrenmen gerekenlere yogunlas.

Hangi bölüm ve üni?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ortalama yapsan bile bu seni en iyi mühendis yapmaz.mühendislik tecrübe işidir.genel not ortalaması, patronun gözünden bakıldığında çalışkan olup olmadığını anlamaya yarar.
  • 3,5 ları geç istediğini yap adam ger türlü seni stajdır denemedir bir tür teste sokacak bakacak işini görürsen alacak görmezsen kovacak özel sektörde heleki mühendislikte tıkır tıkır böyle işliyor not ortalaması üniversitede kalmak istiyorsan lisansüstü programlarda fln önemli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yil olmuştur mezun olali diplama almaya bile gitmedim kacla mezun olduğumu bakmadan bulamam

• GPA 3.00 'ın altındaysa adam yerine konmuyorsun burs, yüksek lisans, çap gibi başvurularda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.