Şimdi Ara

Muhteşem hizmet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizde yüzlerce lira ödeyerek bu muhteşem hizmetten yararlanabilirsiniz 1000 ping ile kendi basenizden diğer base e ışınlanıp telefon üzerinden aradığınız arkadaşlara info verebilirsiniz
    1000 ping video

Kaç gündür internetim böyle teknik servis geldi yine düzelmedi speedtestte herşey mükemmel gözükür iken bak sen şu işe upload yaparken internet kafayı yiyor ne uploadı düzgün yapıyor nede upload yaparken facebook gibi sitelere girmiyor bilgisayarda sadece cs go açıkken oyuna girince birden ping coşuyor bu illetten kurtulmam için çözüm önerilerinize açığım şikayet edip ceza ödemeden sözleşmemi feshedebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godofdeath -- 19 Haziran 2019; 23:59:11 >

• bence router dandik çok alıcı bağlayınca dağılıyor... ucuz bir client router destekli extender bul client router olarak kur sadece onunla wifi kullan sorun geçebilir...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Ethernet ile denedim bugün hiç ping sorunu yoktu büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiber internet harici upload yaparken xdsl lerde ping olur bu normaldir.

dsl için Bw&Qos ayarlarından upload sınırı koyarak ping olmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıyetten çevrede ki wifi kanallarına bakıp sizin için en boş kanalı seçmeniz wifi stabilitesi için oldukça önemlidir.
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Upload yapmıyorum oyundayken sadece oyun açıkken bile 1000 pinge ulaşıyor modemin wifisi sıkıntılı ethernette hiçbir sorun yaşamadım sıkıntı şu ki evin içinde 13 metrelik ethernet kablosu var şuan
    internetim fiber
    Önceden hg253s vardı zte ile değiştirildi yine wifi sıkıntısı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harici AP kullanın,
  • godofdeath G kullanıcısına yanıt
    Bölgenizde 2,4GHz bandı çok dolu büyük ihitmalle. 5GHz bandını kullanın cihazlarınız destekliyorsa. Wi-Fi Analyzer ile bir bakın duruma. ZTE ile de sorun yaşamasaydınız sorun klasik HG255s sorunu diyecektik ama ZTE'de de aynı sorun varsa 2,4 bandındaki tüm kanallar tıka basa dolu demektir.
  • madness kullanıcısına yanıt
    2,4 bandı çok doluysa isterse 10bin tl'lik router kullansın sonuç değişmez...
  • Tıpki hg255s gibi ZTE de sorunlu bir modem. Önerim access point alıp ethernetten bağlayıp wireless yayınını yapmanızdır. Şükür ki solün çöp modemlerinin ethernetinde bir sorun çıkmadı şimdiye kadar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drwolf1 -- 23 Haziran 2019; 3:43:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    oda arada şişiyor ethernetinde ping artırıyor modem içinden ping atıyorum 50çıkıyor pc den atıyorum 60çıkıyor modeme ping atıyorum 1 ,modemi kapatıp açıyorum ikis de 50.

bu dandık routerleri kullanıma başlamadan bir yeniden başlatmak gerekiyor hatta biraz dinlendirmek günlük yapılmalı tam bela.

şu dolar kurundan kaliteli bi router alamadık gitti 2020 de yeni cikacak ax serisinde bi router kapmak farz oldu wpa3 lü, 2019 ax cihazlar alınmaz daha wifi 6 ax sertifikası 2019 q4 de dağıtılacak cihazlar çoktan piyasada kobay niyetine kullanıyorlar paralıları.
  • Ne oynuyorsun hocam ? Abi şaka gibi düştüğüm durumlara bak :)

Mercedes biniyorsun kliması bozuk bir durum bu.

Fiberlendik sorunlar daha çok arttı.

Hangi il?
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Dün 10mbps başlangıç paketi internet bağlantısı yapıldı. oyun oynarken ping değerleri normal youtube da rahat rahat video izleyebiliyorum ancak herhangi bir siteden film, anime açtığımda internet sapıtıyor izleyemiyorum sürekli donuyor film. Aynı şekilde twitchtv de yayın izleyemiyorum daha siteye girer girmez yavaşladığını anlayabiliyorum açılmıyor sayfayı yenilediğim de açılıyor onda da donmaktan izleyemiyorum. Bilgisi olan varsa bir destek olabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.