Şimdi Ara

musluklar ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz da dikkat çekmesi için böyle bir başlık kullandım. Musluklar yeterince hijyenik değil. Pis elimizle açıyoruz, elimizi yıkıyoruz sonra yine musluğa değerek kapatıyoruz. Bu musluk kollarından virüs bulaşabilir. Aklıma bunun için şöyle bir çözüm geldi:

musluklar ne işe yarıyor?

ama bu çubuğu evdeki aparatlarla nasıl montelerim hiçbir fikrim yok. Mümkünse arkadaşlar önerilerinize açığım.

Amaç, o çubukla açıp normal koldan kapatmak. Yada tam tersi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdox229 -- 15 Nisan 2020; 15:26:50 >

• Bu mantiga gore o cubuktan da bulasacak ona da bi tane daha cubuk ekle, oyle oyle sonsuza kadar gider.
    Cok takinti yapiyosan kapatirken tuvalet kagidiyla kapat onu da at.
  • hayır o çubuk kapatırken kullanılmayacak o yüzden bulaşmaz.
  • Elini yıkadığın köpük ile musluğun kolunuda yıkıyorsun sorun çözülmüş oluyor.
  • musluğu vites tutar gibi güzelce sabunla durula elini yıka ve çık
  • sensörlü musluk al
  • Ben dirseğimle kapatıyorum.En güzeli sensörlü musluklar.
  • Çözüm farklı bir musluk tasarımıdir.açmak için farklı ,kapatmak için farklı kolu olan bir musluk.yada açma,kapama ayak ile yapılan bir musluk.
  • toplu alanlarda komple sensorlu musluga gecmek şart...

bu tur aparatlar verımlı olmaz.

malum ulke olarak kurcalamaya fazla heveslıyız hem uste basarız hem alta.
    bırı acıp dıgerı kapatsa yıne kapattıgı ıle acmayı actıgı ıle kapatmayı deneyenler olacaktır
  • ben boş bir pompalı sabun zımbırtısına su koydum, ilk önce onunla elimi ıslatıyorum sonra sabunluyorum sonra musluğu açıyorum
  • bazı ülkelerde ayak pedallı musluklar var, ortak kullanım alanlarında. Ev için musluk ucu sensörü aldık, çok memnunuz ama fiyatlar katlandı o üründe de. 55 TL ye aldığım sensörlü sabunluk 175 tl olmuş
  • weirdo kullanıcısına yanıt
    elini 20 saniye yıkıyorsun, musluk sapını da yıkayacak mısın 20 saniye?
  • Çubuğa ne gerek. Açarken alttan kaldır, kapatırken üstten indir bitti gitti :)
  • Havluyla kapat musluğu, elini değme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.