Bildirim
musluklar ne işe yarıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu mantiga gore o cubuktan da bulasacak ona da bi tane daha cubuk ekle, oyle oyle sonsuza kadar gider.
Cok takinti yapiyosan kapatirken tuvalet kagidiyla kapat onu da at. -
hayır o çubuk kapatırken kullanılmayacak o yüzden bulaşmaz. -
Elini yıkadığın köpük ile musluğun kolunuda yıkıyorsun sorun çözülmüş oluyor. -
musluğu vites tutar gibi güzelce sabunla durula elini yıka ve çık -
sensörlü musluk al -
Ben dirseğimle kapatıyorum.En güzeli sensörlü musluklar. -
Çözüm farklı bir musluk tasarımıdir.açmak için farklı ,kapatmak için farklı kolu olan bir musluk.yada açma,kapama ayak ile yapılan bir musluk. -
toplu alanlarda komple sensorlu musluga gecmek şart...
bu tur aparatlar verımlı olmaz.
malum ulke olarak kurcalamaya fazla heveslıyız hem uste basarız hem alta.
bırı acıp dıgerı kapatsa yıne kapattıgı ıle acmayı actıgı ıle kapatmayı deneyenler olacaktır -
ben boş bir pompalı sabun zımbırtısına su koydum, ilk önce onunla elimi ıslatıyorum sonra sabunluyorum sonra musluğu açıyorum -
bazı ülkelerde ayak pedallı musluklar var, ortak kullanım alanlarında. Ev için musluk ucu sensörü aldık, çok memnunuz ama fiyatlar katlandı o üründe de. 55 TL ye aldığım sensörlü sabunluk 175 tl olmuş -
elini 20 saniye yıkıyorsun, musluk sapını da yıkayacak mısın 20 saniye? -
Çubuğa ne gerek. Açarken alttan kaldır, kapatırken üstten indir bitti gitti :) -
Havluyla kapat musluğu, elini değme.
Elini yıkadığın köpük ile musluğun kolunuda yıkıyorsun sorun çözülmüş oluyor.
|
sensörlü musluk al
|
Bu mantiga gore o cubuktan da bulasacak ona da bi tane daha cubuk ekle, oyle oyle sonsuza kadar gider.
Cok takinti yapiyosan kapatirken tuvalet kagidiyla kapat onu da at. |
toplu alanlarda komple sensorlu musluga gecmek şart...
bu tur aparatlar verımlı olmaz. malum ulke olarak kurcalamaya fazla heveslıyız hem uste basarız hem alta. bırı acıp dıgerı kapatsa yıne kapattıgı ıle acmayı actıgı ıle kapatmayı deneyenler olacaktır |
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- savaş çıkarsa banka borçları ne olur
- verilerimin yurt dışına aktarılmasını kabul ediyorum samsung
- c40 beton
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- 750 tl savunma sanayi
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- btcturk hacklendi
- telsiz kullanım ücreti 2024
- iphone indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X