< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 11 Mart 2024; 15:8:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Müslüme'nin katili sapık dedeye verilen beraat kararı hukuka uygun bulundu
-
-
Yazdım yazdım sildim, ama böylelerinin nefes alması haksızlık.
-
Böyle korkunç yaratığı resident evil oynarken bile görmedim insan değil bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soran olursa Netflix ahlâkımızı bozuyor yeğenim.
neyin hukukuymuş kimin hukukuymuş bu ve bunun gibi insan görünümlü mahlukatların bir saniye bile nefes almaya hakkı yok kısasa kısas olması gerekiyor. bunların bu dünya ile bir an önce ilişkisinin kesilip gebertilip sonsuz azap için cehenneme gönderilmesi gerek.
-
Orta amerika ülkelerindeki gibi duvarın önünde kurşuna dizsinler. Böyle bir kanun çıkaran oyu alır.
-
Üstüne bir de madalya taksaydınız. Beraat kararı az olmuş hemen istediği makam mevki verilmeli.
Eğer Müslüme'nin babasına beraat kararı çıktıysa gerçekten adalet var demektir. Gerizekalı halk dedesi bildikleri adam kızın babası çıktı diye kızın katili çıktı diye düşünerek aynı siyasi olayları anlayamadıkları gibi bunuda anlayamadıklarından toplum baskısıyla yaşlı adamı hapse attırdılar. Adam salındıysa gerçekten sevindim.
H.A.L.K'ta beyin yok diye suçu ispatlanmamış bir adamı sırf kızın babası diye hapse atmak terbiyesizliktir!
Benzer içerikler
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- suriye"de araba fiyatları
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- 1 milyon tl eft ücreti
- trendyol kime satıldı
- 112. kanal aktif etme iphone
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- apple yüz tanıma davası sonucu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X