Geometride mustafa yağcı videolarıyla ilerleyip yetinebilmiş ve faydasını görmüş abim ablam var mıdır? Soru bankalarında çeşitli soru tiplerini eksik öğrenme korkusundayım aydınlatır mısınız.
Uppala
math anxiety sucks...
Uppidik
Uuuuup
limit türev integralini izleyebilirsin diğerleri hakkında bilgim yok
Sınav için biraz eksik kalabilir ama şöyle rahat bi zamanda alıcan fındığını ispat videolarını izlicen üff harika. 11 deyken türevini falan izlemiştim anlat geç değil de mantığını öğretiyor her şeyin
soru kaçırımısın bilmem ama geometriyi doğru şekilde öğrenirsin ama bana sorarsan sınav için kenan kara iyidir, geometriye merakın varsa sınav sonrası my izle
MY videolarını konuya giriş yapmadan önce mantığı kavramak için not almadan izley 10t sürede öğreneceğin konuyu t sürede öğrenmene yarıyor hele 12. sınıfsan konu çalışmana gerek bile kalmaz sınıfta öğrenirsin tüm konuyu
Sağ olun hocam, kenandan önce merak niyetine izlerim o halde.
Hocam sınav senesinde araya sıkıştırılacak bir şey değil o bence. Ara sınıflarda (9 10 11) işin özünü kavramak için harika olabilir. Hatta kardeşime izletmeyi düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme