Şimdi Ara

Müşteriyle kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sabah olduğu gibi bu sabahta saat sekiz buçukta fırından poğaçayı aldım arabayı dükkanın önüne park ettim camdan baktım birisi oturuyor dükkanın önündeki sandalyede camı açtım geliyorum abi dedim neyse gittim dükkanı açıcam, adam bir anda bağırmaya başladı bu saatte dükkan mı açılır ustan kim senin falan demeye başladı bende buranın sahibi benim ben yardımcı olayım dedim sakin bir şekilde, ya bırak sen kimsin de bu işi yapacaksın falan dedi, dedim beğenmiyorsanız yürüyün başka yere gidin bilgisayarcı mı yok çevrede, bak bak birde çırak boyuyla şekil yapıyor falan dedi ki bende 1.77 boyunda hafiften kiloluyum adam gelmiş 1.60 boyuyla benim işime laf yapıyor. Bende sinirlendim abicim bas git elimden bir kaza çıkmasın dedim. Adam üstümeye yürümeye başladı itledi düştüm kalktığım gibi boğazına sarılıp ittim bas git adamın sabah sabah sinirini bozma dedim göstericem sana diyerek gitti. Akşam okula giderken babama devrettim dükkanı hemde olanları anlattım babamda bide gelsin bana yapsın diyerek güldü

Görüşleri alayım sorun çıkarır mı bu eleman.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNoyan -- 6 Mayıs 2016; 0:04:55 >

• neden bilmiyorum ama turbo diye girdim

değilmiş
  • Bende kesin turbodur dedim
  • Ya konuya dönsek
  • İtmiş düşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Hayırdır gücüne mi gitti?
  • MrNoyan kullanıcısına yanıt
    Yok yani kucağıma düşmeseydin iyiydi

• her taraf bunlarla dolu kardeş . Ne yapabilir ki ? sen kimsin böyle çıkışıyorsun . Salla böyle elemanları
  • sen o 1.60 lık adamı itince 8 metre boyunda bi zebaniye dönüşmedi mi yani

Sende ara sıra kucağımdan in be.
  • MrNoyan kullanıcısına yanıt
    Velet git uyu.

Aslan sen işine bak, görmek istemiyorsan blokla geç. Ne diye laf kalabalığı yapıyosun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.