Şimdi Ara

Mutlaka sessiz! LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolutionx -- 14 Aralık 2008; 23:18:36 >

• plazma lcd lerde ses şansa bağlı.

bulunduğun konumun yüksekliğine- elektrik hattına ve şansına göre ses gelebiliyor.

benim kullandığım panelden ses gelirken. çoğu arkadaştan gelmiyor.

ben elektrik hatlarına bağladım.

o yüzden alırken bunun pazarlığını yap
  • o halde sakın samsunglara yaklaşma..
  • Arçelik 72 ekran tüpü tv sessiz bir ortamda gerçekten sinir bozucu ses çıkartıyor.Samsung 46a656 özellikle baktım.Hiç ses yok.
  • Bendede 72 ekran vestel zeta var hiç ses yapmıyor bence sizdekinde sorun olabilir..Öncelikle bir servise gösterin bence sırf ses geldi diye tv değiştirilmez hele bu devirde
  • o halde benim samsung40m 87 de olanları bir oku..(hepsi aynı olacak diye birşey yok tabiki )

quote:

Orjinalden alıntı: evolutionx

quote:

Orjinalden alıntı: cinaraktas

o halde sakın samsunglara yaklaşma..

Aklımda da Samsung vardı
  • toshiba 46xf351 modelini kullanıyorum. lcd de kesinlıkle gece sessizliğinde bile en ufak bir ses gelmiyor. malzeme ve işçilik kesinlikle üst kalite.toshiba müşteri memnuniyeti konusunda üst sıralarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolutionx

quote:

Orjinalden alıntı: alperixx

toshiba 46xf351 modelini kullanıyorum. lcd de kesinlıkle gece sessizliğinde bile en ufak bir ses gelmiyor. malzeme ve işçilik kesinlikle üst kalite.toshiba müşteri memnuniyeti konusunda üst sıralarda.

Henüz hiç toshiba lcd görmedim. acaba nerede satılıyor?

toshiba shop- bimekslerde yogun olarak var..darty de yok bilgidim kadarıyla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.