Bildirim
N 97 - İphone - yada daha ucuz Nokia 5800 hangisi dostlar?
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nokianın bir çok modelinin özellikleri birbirine yakındır fakat 5800la n97 bu konuda fazla yakın sayılmaz tasarımlarından tutun da kameralarına vs. eğer dokunmatik telefon kullanabilirim diyorsanız düşünmeden iphone alın derim... -
haklısın dostum ben kıyas ıcın n97 ve 5800 ornegını vermedım sadece acaba o kadar para verene kadar nokıa 5800de benım ısımı gorurmu ısım derken 3g ınternet ve dokunmatık ekran ıstıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: lastsoner
haklısın dostum ben kıyas ıcın n97 ve 5800 ornegını vermedım sadece acaba o kadar para verene kadar nokıa 5800de benım ısımı gorurmu ısım derken 3g ınternet ve dokunmatık ekran ıstıyorum
Dokunmatik ekran olarak iphone çok ayrı tabi ama N97'de fena sayılmaz. 5800'e göre çok daha başarılı bence ama 3g ve dokunmatik ekran olarak işimi görsün dersen tabi ki işini görür. N97 o fiyatını hiç haketmeyen bir telefon olduğu için o kadar para vermeye de gerek yok tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ok1907
quote:
Orijinalden alıntı: lastsoner
haklısın dostum ben kıyas ıcın n97 ve 5800 ornegını vermedım sadece acaba o kadar para verene kadar nokıa 5800de benım ısımı gorurmu ısım derken 3g ınternet ve dokunmatık ekran ıstıyorum
Dokunmatik ekran olarak iphone çok ayrı tabi ama N97'de fena sayılmaz. 5800'e göre çok daha başarılı bence ama 3g ve dokunmatik ekran olarak işimi görsün dersen tabi ki işini görür. N97 o fiyatını hiç haketmeyen bir telefon olduğu için o kadar para vermeye de gerek yok tabi.
tesekkurler dostum
-
up
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 14 alınır mı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- kapalı kutu telefon satmak
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X