Şimdi Ara

n11'de 11.11 indirimleri başladı: İşte 11.11'in öne çıkan fırsatları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11'de 11.11 indirimleri başladı: İşte 11.11'in öne çıkan fırsatları!
    n11'in merakla beklenen 11.11 indirimleri başladı! "11.11 demek n11 demek" sloganını kullannan n11, tüm kategorilerde pek çok üründe son ayların en düşük fiyatlarınu sunuyor. Cep telefonu, dizüstü bilgisayar, oyun konsolu, ev elektroniği ve giyim ürünlerinde cazip fiyatlar dikkat çekiyor.

Kampanya sayfası: https://www.n11.com/kampanyalar/kasim-kampanyalari

n11'de 11.11'in Öne Çıkan Fırsatları

Ayrıca Bkz.n11’de 10 üzerinden 11’lik Kasım Fırsatları başladı! İşte öne çıkan indirimler!

İndirim Fırsatları

10 Üzerinden 11’lik Kasım Fırsatları kampanyasında müşteriler tüm kategorilerde çok sayıda üründe en düşük fiyatları yakalıyor. Çok satan veya çok ilgi gören “Süper Ürünler”de avantajlı fiyatlar sunuluyor. “11’lik fiyatlar” fırsatları ile pek çok üründe 11 TL’den 1.111 TL’ye kadar 11’in katları şeklinde avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor. “Marka Kampanyaları” ile çeşitli markalarda ek indirimler yapılıyor. Ayrıca n11 satıcılı pek çok üründe indirimler mevcut. Süpermarket kategorisindeki seçili ürünlerde ise 500 TL ve üzerine 150 TL indirim kuponu ile gıda, temizlik, içecek gibi kategorilerdeki ihtiyaçlarınızı marketteki fiyatlardan daha düşük fiyatlara tedarik edebilirsiniz.

Kupon Fırsatları!

Kampanya süresi boyunca müşterileir çeşitli kupon avantajları karşılıyor. Süper Tık Hızı kuponlar günde 7 farklı saatte yenileniyor. Süper Tık Hızı kuponu sayfasını ziyaret ederek kuponları yakalayabilirsiniz. Süper Tık Hızı kuponlarına ek olarak n11 mobil uygulamasındaki Kuponmatik’i çevirerek avantajlı kuponlar yakalayabilirsiniz.

n11’e yeni üye olacak müşterilere 400 TL’ye varan kupon hediye edilecek. Müşteriler her alışverişte %5 oranında UçUç Puan kazanacak. getirfinans’a katılanlar belirli kategorilerde 9 aya varan vade farksız taksit imkanından yararlanabilecek.

Kampanya sayfası: https://www.n11.com/kampanyalar/kasim-kampanyalari

• Adı ile müsemma olan o eski 11.11 kampanyası nerede? Nerede 111 ve 1111 TL'lik alt limitsiz kuponlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen ayin fiyatindan daha pahaliya koymuslar ps5i :D diger urunler de keza kazık

Bu kadar reklam yapmak yerine o reklama giden butceyi kampanyaya ayirsaniz simdiye serveti 3e katlamistiniz ama vizyon yok sizde :D

• Bu arada normal yorum 3, fotoğraflı 5 puan diye alakasız fotoğraflar atan var keşke onların tüm puanları silinse bi şok olsalar :)

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Sitenin ne kadar dandik bir altyapısı var ortada. Bu yorumları bile temizleyecek bir altyapı yok. N11 adam olmaz kolay halle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • küfredersek ban yiyoruz değil mi böyle adam silkeliyor olsalar bile

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Trendyol ve Hb bunlarin hepsini bitirecek

Gitti gidiyor da böyle sacma sapan bir siteydi sonunda yok oldu gitti

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    gg nie battı bilmem. GG amazonun eski haliydi. amazondan önce avrupa standartlarında müşteri odaklı kopyala yapıştır cevap vermeyen tek alışveriş sitesiydi.

• indirim değil, bindirimin indirimi bu...

O fotoğrafları atanlardan biri benim. Aldığım her ürünün kendi fotoğrafını ekliyorum. Topluluk kurallarına aykırı fotoğraf yüklediniz uyarısı var. Geçenlerde Sweaat aldım fotoğrafını koydum kabul etmedi. Bende kitap fotosu koydum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • n11 bitti ya, en son 2 sene önce bir şeyler almışım.

• 100 lü 299 tl.2 adet alınca 100 tl indirim daha yapıyor.Bitti mi bitmedi.Sağ tarafta 50 tl kupon var ona tıklayıp kuponu hesabınıza ekleyin ve öderken kullanın tanesi 2,24 tl ye geliyor.Bitti mi bitmedi Kargo Ücretsiz ! Satıcı N11

n11'de 11.11 indirimleri başladı: İşte 11.11'in öne çıkan fırsatları!
    n11'de 11.11 indirimleri başladı: İşte 11.11'in öne çıkan fırsatları!www.n11.com
    Finish Quantum Powerball Özel Seri Bulaşık Makinesi Deterjanı 100 Tablet Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/finish-quantum-powerball-ozel-seri-bulasik-makinesi-deterjani-100-tablet-37090288?magaza=n11
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ps5 ne kadardı geçen ay?

• amentus kullanıcısına yanıt
    Her zaman böyle yanlışı yanlışla mı çözersin? Motivasyonunu çözemedim, ekstra 2 TL için mi?

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    18kda gezdi kac ay

• Nivea deodorant ve roll on lar bugün Migros ta 90 lira, N11 ikili indirimde 115 liraya geliyor, foruma duyurulur, ihtiyacı olan kaçırmasın

2 lira için değil. Sistemin geliştirilmesi için. Oradaki yüksek maaş alan mühendislerin sorunu. Ben uygun fiyata ürünü bulmuşum almışım. sistem benden değerlendirmemi istemiş. Aldığım ürünün fotoğrafını kabul etmeyip başka ürünü kabul ediyorsa burada sorun ben ve benim gibi müşterilerde değildir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amentus kullanıcısına yanıt
    Umarım yorumunda bu protestondan bahsetttin veya ayrıca geribidirimde bulundun. Diğer türlü o mühendisler sorunu anlamaktan ziyade müşteri kaynaklı olduğunu sanıp yüksek maaş aldıklarıyla kalabilir.

• Hepsiburada'da sepetimde ürün vardı. Fiyatı 7.699 tl idi 10 kasımda. 11 kasımda baktım, 8.755 tl olmuş. Sonra bana özel 11.11 indirimi yaparak 7.790 tl yaptılar 😀
    İlk fiyattan 100 tl pahalı oldu.
    Bunu hep yapıyorlar ve hiç de sıkılmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anzubesti kullanıcısına yanıt

2,24tl, güzel fiyata geldi.

Emeğiniz için teşekkürler....n11'de 11.11 indirimleri başladı: İşte 11.11'in öne çıkan fırsatları! 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.