Telefonlar hakkında etraflıca birşey bilmiyorum ama bu ikisinde kararsızım. Telefonculara soruduğum da bunları kıyaslamaktan ziyade 5800 önerisiyle karşı karşıyayım. Yok satıyormuş şöyleymiş böyleymiş vs..
Sizce ne yapmalıyım?
bu 5800 işi bana bi acayip geldi nereye gitsem bi telefon sorsam 5800 versem olmaz mı diolar...
bana sorarsan kesinlikle n79 derim n78 tuşları bi dert geri kalanı başka bi dert bende yarın n79 almayı düşünüyorum bakalım ne olacak...
bendede n78 vardı gayet güzel bi telfon tuşlarıda o kadar berbar değil bence vede kullanımı o kadarda zor değil. n79 un köşesindeki nokia yazısı beni bitiriyo. bencede 5800 alabilirsin. nitekim bende 4 gün evvel n78 le 5800 takasladım
verilen paray hangisinde acımam peki böyle sorayım.
700 e kadar bir tel düşünüyorsan kesinlikle N79 derim
bende alirken 5730, n79 ve 5800 arasinda kaldim. dokunmatik ekran zor geldigi icin 5800 eledim ve n79 aldim. kesinlikle pisman degilim..
kendim kullandığımdan değil tek gecerim piyasada su an n79 u alınca ne demek istediğimizi anlayacaksın
n79 harika bir telefon ben kısa bir süredir kullanıyorum ömürlük bir telefon hem görünüş hem işlevsellik 10 numara
Sanırım aldım. :) Gerçekten iyiye benziyor.
Kesinlikle N79 almalısın her yönden N78 den üstün Telefon alırken danışacağın en son kişi telefonculardır çünkü o adamlar elindeki cihazı bir an önce satmaya bakar kötü cihazı bile ışte şöyledir ışte böyledir der cahil adama kakalar 5800 alma hakikaten kamera olarak çok kötü yada N82 kullandığım için bana öyle gelmiş olabilir ama birçok kişi aynı şeyi söylüyor dokunmatigı boşver tuşluya devam :D
kesinlikle n79 derim 5800 dan da n78 den de üstündür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme