Şimdi Ara

N81 8GB mı N82 Black mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    82 daha üst model gibi duruyor kamerası daha iyi ama müzik açısından 81in daha iyi olduğu söyleniyor.
    İkisinde de yapılan madde hakkında sağlam değil diye yorumlar duydum.
    82nin tuşlarına alışabilir miyim bilmiyorum ama kamerası xenon flash ile çok iyi performansa sahip 81 ise kızaklı olduğundan daha şık ve müzik açısından daha iyi.
    Her ikisi de alınabilir aslında küçük hataları var nokianın satış prensibi işte.
    82de d-pad'in sağ tuşuna basınca garip bir ses geliyor 81de ise sallayınca içinde bir parça hareket ediyor deniyor. kullananlara bunu sormak isterim gerçekten böyle bir şey var mı?
    bir de alınca elbette bir süre sonra daha iyi telefonlar çıkacak ve ucuzlayacaklar ama elimde kalsın istemiyorum. bar tipi pek hoş olmasa da elime almadım bilmiyorum ama 81 elde çok şık durduğunu düşünüyorum.
    81 de telefonu döndürünce ekran dönüyor mu bir de öndeki müzik tuşları dokunmatik mi denedim ama standta telefonda müzik olmayınca anlamadım olayı. 82 kullananlara da sormak istediğim tuşlar dışında başka bi sorunu var mı telefonun. alırsam siyahını düşünüyorum 82 için 81de 8 gb sizce hangisini alayım kamera ve müzikten birisini seçmem gerekecek gibi görünüyor ama 81in de çok kötü çektiğini sanmıyorum.
    bir de iki telefonda da format değiştirmeden küçültmeden divx izleyebilir miyim? 640*480 boyutta

82nin kamerası +
    tuşları ve şekli -
    ama siyah olması daha güzel yapıyor+
    agps ve nokia maps +
    teli döndürdüğünde ekranın dönme olayı adı aklıma gelmedi +
    30 fps +
    işlemcisi ve rami daha iyi +

81in müzik +
    kayar kapak ve tuşların şık olması +
    oyuncak gibi olması ve kamerası -
    15 fps -
    hafıza +

lütfen yardım. şimdiden teşekkür ederim.

diğer başlığı inceledim ama hala kararsızım ve net karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunbatan -- 1 Nisan 2008; 13:27:24 >

• N81 kullanmadım bilmiyorum ama N82 söylendiği gibi hatalı bir telefon değil, gayet sağlam bir cihaz. Fakat N82'nin siyahının ne zaman geleceği belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

N81 kullanmadım bilmiyorum ama N82 söylendiği gibi hatalı bir telefon değil, gayet sağlam bir cihaz. Fakat N82'nin siyahının ne zaman geleceği belli değil.
    tuşlar sorun değil sadece brz alışması zor gelebilir n82 de ama alışırsın.n81 de sensor olayı yok .sadece nokia larda n95lerde ve n82de var.ayrıca n82 nın kulaklık sesi seni tatmin edecek duzeyde emin ol.ben n91 kullanmış biri olaraktan soyluyorm.n81 in kamerasının iyi olacağını zannetmiyorm,odaklama bile yok .en azından bu bile çok fark yaratıyor.

Bence elinde kalmayacak yada başka bi deyişle değerini en az kaybedecek n82dir

Yine de soruyorum : senin için gorünüş mü daha onemli yoksa kamera mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: énigma

tuşlar sorun değil sadece brz alışması zor gelebilir n82 de ama alışırsın.n81 de sensor olayı yok .sadece nokia larda n95lerde ve n82de var.ayrıca n82 nın kulaklık sesi seni tatmin edecek duzeyde emin ol.ben n91 kullanmış biri olaraktan soyluyorm.n81 in kamerasının iyi olacağını zannetmiyorm,odaklama bile yok .en azından bu bile çok fark yaratıyor.

Bence elinde kalmayacak yada başka bi deyişle değerini en az kaybedecek n82dir

Yine de soruyorum : senin için gorünüş mü daha onemli yoksa kamera mı ??

Alıntıları Göster
    siyahı aslında güzel de kayar kapak daha bir şık görünüyor. kayar kapağı büyük ihtimal kamera için değişmem. yani tuşlar da sorun olmazsa siyahı geldiğinden N82 almayı düşünüyorum çünkü kamerası xenon flashı ile n95ten bile iyi görünüyor teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgunbatan

siyahı aslında güzel de kayar kapak daha bir şık görünüyor. kayar kapağı büyük ihtimal kamera için değişmem. yani tuşlar da sorun olmazsa siyahı geldiğinden N82 almayı düşünüyorum çünkü kamerası xenon flashı ile n95ten bile iyi görünüyor teşekkürler.

Alıntıları Göster
    n95 ten daha hızlı ii telefon gps ,wifi,kamera olsun ..kızaklı istiyorum diyosan n82 o parayı verebiliyorsan n95 al yani

• quote:

Alıntıları Göster
    Eger N82 almaya karar verirsen,kesinlikle suanki mecut rekte olani tavsiye etmiyorum.Cok cabuk ciziliyor,bu renk kasa, cizikleri cok belli ettiginden,zamanla telefon igrenc bir gorunume sahip oluyor.

• n82
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Eger N82 almaya karar verirsen,kesinlikle suanki mecut rekte olani tavsiye etmiyorum.Cok cabuk ciziliyor,bu renk kasa, cizikleri cok belli ettiginden,zamanla telefon igrenc bir gorunume sahip oluyor.

Alıntıları Göster
    siyah renk bence daha fazla gosterir..sonucta malzeme full siyah renkli değil sadece dış yuzeyi siyah oyuzden çizildiği zaman metalik renk gozukecek daha fazla goze batacaktır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 1 Nisan 2008; 15:01:44 >
  • quote:

siyah renk bence daha fazla gosterir..sonucta malzeme full siyah renkli değil sadece dış yuzeyi siyah oyuzden çizildiği zaman metalik renk gozukecek daha fazla goze batacaktır bence

Alıntıları Göster
    Ben derin ciziklerden bahsetmiyorum,cam yuzeyi vb materyaller uzerinde olusan belli belirsiz,dikkatli sekilde bakilinca gorulebilecek seviyede olan ciziklerden,Ki bizzat gordugum kotu durumdan bahsediyorum.
  • quote:

Ben derin ciziklerden bahsetmiyorum,cam yuzeyi vb materyaller uzerinde olusan belli belirsiz,dikkatli sekilde bakilinca gorulebilecek seviyede olan ciziklerden,Ki bizzat gordugum kotu durumdan bahsediyorum.

Alıntıları Göster
    sıyahtaki cam da aynı cam olacak ama ..diğer yerlerin rengi zaten değişik
  • quote:

Alıntıları Göster
    n81 çok leke tutuyormuş diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum şekil şemal olarak n81 diyorum ama özellik olarak n82
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

n81 çok leke tutuyormuş diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum şekil şemal olarak n81 diyorum ama özellik olarak n82

Alıntıları Göster
    müzik ve oyun yönünden n81
    kamera ve gps yönünden n82

hangi özelliği daha yoğun kullanıyorsan onu alman mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

müzik ve oyun yönünden n81
    kamera ve gps yönünden n82

hangi özelliği daha yoğun kullanıyorsan onu alman mantıklı olacaktır.

Alıntıları Göster
    n82
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Cam ornegini vermemin nedeni cizik derecesini,anlatmak acisindandi.

Telefonun ekranindaki cam dan bahsetmiyorum ben

Kullan anlarsin nedemek istedigimi

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

katılmıyorum

Bende şu anda N82 var bu ikinci N82'im ve kılıfında kullanınca hiçbir sorun olmuyor

ilkinde de olmadı

tüm telefonlar çizilir kılıfsız kullanırsan

+ siyah çizik olsa dahi daha çok gösterir

bu arada N82 daha iyi seçim olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 1 Nisan 2008; 15:52:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

katılmıyorum

Bende şu anda N82 var bu ikinci N82'im ve kılıfında kullanınca hiçbir sorun olmuyor

ilkinde de olmadı

tüm telefonlar çizilir kılıfsız kullanırsan

+ siyah çizik olsa dahi daha çok gösterir

bu arada N82 daha iyi seçim olacaktır

Alıntıları Göster
    @MaSSive : ztn kullanıyorum 1ay ı geçti . tam olarak soylersen hem biz bilelim daha dikkatli olalım hemde arkadaş bilgilensin,burası forum gizli konuşmaya gerek yok

• quote:

@MaSSive : ztn kullanıyorum 1ay ı geçti . tam olarak soylersen hem biz bilelim daha dikkatli olalım hemde arkadaş bilgilensin,burası forum gizli konuşmaya gerek yok

Alıntıları Göster
    Katilin veya katilmayin,N82 nin metal renkli kasasi cok cabuk ciziliyor,en ufak cizikleri bile gosteriyor.Ozellikle on yuzu.

Bu ebatlardaki hicbir telefonu kilifla kullanmam,

Ayrica,telefon beni kullanmiyor ,ben telefonu kullaniyorum.

Yani abartili anormal sekilde uzerine titeryip el ustunde tutup, bas kosede tasidiktan sonra,hicbir telefona birsey olmaz.

• quote:

Katilin veya katilmayin,N82 nin metal renkli kasasi cok cabuk ciziliyor,en ufak cizikleri bile gosteriyor.Ozellikle on yuzu.

Bu ebatlardaki hicbir telefonu kilifla kullanmam,

Ayrica,telefon beni kullanmiyor ,ben telefonu kullaniyorum.

Yani abartili anormal sekilde uzerine titeryip el ustunde tutup, bas kosede tasidiktan sonra,hicbir telefona birsey olmaz.

Alıntıları Göster
    N82

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hala karar vermek zor özellikler olarak ya oyun ve müzik ya da kamera ile gpsi seçecem gibi duruyor dediğinz gibi ama yine de en son gidip 2 telefonu da elime alıp incelediğimde karar verecem. Çünkü hangisi o an cezbederse
  • quote:

hala karar vermek zor özellikler olarak ya oyun ve müzik ya da kamera ile gpsi seçecem gibi duruyor dediğinz gibi ama yine de en son gidip 2 telefonu da elime alıp incelediğimde karar verecem. Çünkü hangisi o an cezbederse

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mgunbatan

öncelikle n81 oyun telefonu olarak tanıtıldığı halde n81 tuş takımı yüzünden oyun oynamak zevkli değilmiş,bide ismini tam bilmiyom ama şu n95te olan grafik hızlandırıcı mı ne var (n81 oyun telefonu olmasına rağmen)onda yokmuş:S ama ses kalitesine lafım yok .. başarılı..

n82 ise, sen gps i çok kullanan birisimisin ? hayatında gps in önemi çokmu? ama foto kalitesine lafım yok.. başarılı.

oyun ve gpsi çıkarırsak geriye ses ve foto kalitesi kalıyo...senin için hangisi önemliyse ve bütçen yetiyo ikisinden birini seç.
    not=dış güzellik geçicidir, önemli olan iç güzelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 1 Nisan 2008; 18:29:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.