Şimdi Ara

n96 n79 ve n82 hangisi tavsiyeleriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu günlerde 1000 liraya kadar bütçeyle bu 3 telefondan (n96 n79 n82) hangisini önerirsiniz telefonda aradığım en önemli şeyler hafıza internet gps ve kameradır. özellikle menü hızı oldukça takıntım olan bi konu kullananlar varsa öncelikli olarak hangisini önerirsiniz ?

• n82
  • diğer modellerden üstün gösterebileceğin ne yönü var bu modelin simsaraga kardeş biraz açabilir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mappeshow -- 1 Eylül 2009; 0:03:10 >
  • n82 yada n79
  • n79 tercih etmen en mantıklısı
  • N82 kullanıyorum.Çok memnunum.Kamerada da ,wi-fi de de ,Hız da da alayına gider.
  • n96
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5800 mı 5530 mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N79 iyi telefon ama bunların yanında baştan ele derim.N82 ile N96 arasında kalcak olursak
    N96nın işlemcisi 246mhz n82 332mhz çift 2side
    N96 da 3d hızlandırıcı yok.
    Bunun dışında +larıda var tabi ama fiyatı gayet uçuk n96nın.n82 nin kamerasıda xenon flash daha iyi ve kaliteli oyunlar için 3d hızlandırıcısıda mevcut işlemciside daha hızlı ayrıca fiyatıda 500tl daha ucuz n82 Siyah derim.
  • 100 tl'ye kadar bütçen varsa dokunmatik modellere bakmanı öneririm. LG KM900 Arena , Samsung Jet ya da düz Nokia 5730 , Nokia E75 , Nokia N96 , Nokia N95 8 gb gibi.
  • elinde 1000 liran varsa bulabilirsen bir tane samsung i8910 hd al bak keyfine :)
  • @Emreün
    arkadaşım valla telefonda pek oyun oynadığım söylenemez en önemlisi video çekimleri yüksek hafıza (şarkı dinlemeye herkes gibi bayılırım ve geniş bir depo alanı ayırıyorum pc de) ve ne yazık ki hız arıyorum ne yazık ki nokianın politikasına diyorum n serisinin dokunmatik olmayan en üstün modeline gidip arm 9 koyması nasıl açıklanabilir bilmiyorum kendimi avutmak gibi olacak ama sanki n96 da ram ve dinamik flash belleğe önem verilmiş sonuçta telefonda photoshop çalışacak değiliz ve birden çok uygulama çalıştırmada en iyisi n96 diye düşünüyorum bu yüzden aklım n96 da kalıyor açıkçası dizayn olarak da beğendiğim bir telefon beni en cezbeden yanı ise 6000 den fazla şarkıya rağmen müzik menüsünün bile (gözle görülür olarak) yavaşlamaması bence bunda da ram in yüksek oluşunun bir etkisi var.

@ahmet demirci

arkadaşım valla şimdiye kadar hiç samsung kullanmadım elime bi ara arkadaşın e250 geçti valla o gün bu gündür samsung geri tepti hiç düşünmedim uzun uzun ikna dahi etseniz symbian da olsa artık gözüm görmez samsung bence telefonu bıraksın ütü yapsın. samsunga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mappeshow -- 3 Eylül 2009; 2:19:56 >

• sevgili dostum, N96 türkiyede hiç bir işe yaramayan dvb-h alıcılı tv ye sahip olan bir telefon.güya N95 in halefi olarak lanse ettikleri telefon bariz bir biçimde N95 in çok gerisinde.N95 8gb çift 330mhz lik işlemci+ 3D hızlandırıcı(yani extra grafik çipi) varken N96 da nuh nebiden kalma 264mhz lik tekli işlemci var üstelik donanımsal 3D hızlandırıcıdanda yoksun!sonuçta bu farklar tüm uygulamaların yavaş çalışmasına neden oluyor(bunu mağazalardaki teşhir ürünlerini test ederek bilemedin yarım saatte anlarsın).kaldıki bana göre N95 8gb ın verdiği kalite hissini vermektende çok uzak.tasarımının güzel olduğunu kabul ediyorum ,zaten bunun dışında herhangi bir artısı yok eksisi çok N95 8gb a kıyasla.sonuç:avrupa piyasında işe yarayan karasal dijital mobil tv temel alınarak üretilmiş N96 asla ve katiyen N95 8gb a rakip olamaz,ki bu amaçlada üretilmemiş zaten.fazladan 250-300 tl fiyatıda cabası.

benim tavsiyeme gelecek olursak, fiyatı aşağı yukarı aynı olan(600tl civarı bu günlerde) N79 ve N82 arasında bir tercih yapmandır.tasarım öncelikliyse senin için N79, donanım öncelik diyorsan da N82 derim.N82 ile N95 8gb aynı donanıma sahip, yani dual 330mhz işlemci ve donanımsal 3D hızlandırıcı.N95 8gb kadar güçlü, hatta artı xenon flaşı ve 400 tl daha ucuz fiyatıyla , 2 senedir piyasada olmasına rağmen bana göre hala sınıfının kralı N82.oyun ve video ağırlıklı bakıyorsanda tabi ki 2.8inch lik ekran ve özel oyun tuşlarıyla, N95 8gb.

• n82 ama paraya kıyabiliyorsan n96
  • bu sorular o kadar cok sorudukı artık sıkıntı geldı...
    forumu bı arastırsanız beklemenıze gerek kalmadan sonuca ulasacaksınız... aynı soruları soran kısılerın cevapları var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.