Şimdi Ara

Nasıl bilirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar banlı makina mı satıp bansız 2.el bir makina almayı planlıyorum.Alıcağım yer kahraman elektronik 2010 3 ay üretimliymiş makina.Nasıl bir yerdir kahraman elektronik ticarette dürüstler midir

• ben slim 250 gb aldım çok memnun aldım. ilgili ve temiz bir firma
  • Kahraman Elektronik hakkında bazı yorumlar

Kahraman Elektronik'ten alacaksan baştan pazarlık büyük bir ihtimal fW li alacaksın. Baştan Dvdromun keyini iste. Eğer keyini almazsan bir daha başka yerde fw attıramazsın. Sonradan bazı arkadaşlara key vermediği zamanlar olmuş. Bu keyi alamazsan birdaha geri dönüşü yok hiçbir şekilde tekrar elde edemezsin.

http://www.turkcexbox.com/threads/1905-Kahraman-Elektronik-Keyi-vermiyor.-İstanbuldan-arkadaşlar-baksın?highlight=kahraman+elektronik

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Kahraman Elektronik hakkında bazı yorumlar

Kahraman Elektronik'ten alacaksan baştan pazarlık büyük bir ihtimal fW li alacaksın. Baştan Dvdromun keyini iste. Eğer keyini almazsan bir daha başka yerde fw attıramazsın. Sonradan bazı arkadaşlara key vermediği zamanlar olmuş. Bu keyi alamazsan birdaha geri dönüşü yok hiçbir şekilde tekrar elde edemezsin.

http://www.turkcexbox.com/threads/1905-Kahraman-Elektronik-Keyi-vermiyor.-İstanbuldan-arkadaşlar-baksın?highlight=kahraman+elektronik

Dostum keyi cihazdan silmediğin sürece herzaman alırsın detaya girmek istemiyorum ama alınır yani keyin biryere gittiği yok sadece almak biraz zor lehim falan gerekiyor.Ama sen arkadaşı dinle keyini al kesinlikle evde kendin atarsın fwlerini.

Edit:Sadece gamepad aldım fakat genelde herkes memnun bende memnun kalmıştım adamı gece 12de cebinden arayıp kargo takip kodu istedim hiç ters birşey söylemedi gayet samimi konuştu beni arasalar sövüp kapatırdım o saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 21 Ağustos 2011; 18:38:26 >

• Firma hakkında bir eleştrim yok. Uzun süredir aktif bir firma. Bende biliyorum. Sadece baştan uyarmak istedim. Keyi almanızda fayda var diye.

@42_SeNTeZ_42 evet hocam bi şekilde alınıyor ama kuru pc ile olmuyor sanırım. Aparat gerekiyor. Benim DG16D4S romumunda keyi yoktu. Liteon olduğu için CK3Pro + Probe satın alarak keyi aldım. Ama bu ikisinin değeri 100küsür lirayı buldu. Gerçi onları uğraşarak kendimizde yapıyormuşuz benzerini ama dediğin gibi çok meşaakatli iş. Baştan önlemini almak varken sonra niye uğraşalım :)
  • 250 gb arcade ile 250 gb slimimi kafa kafaya takas etmek istemişti.
  • Allahtan key dosyam elimde fakat evde fw yükseltmek için lehimle unlock yapmak gerekiyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iyı esnaftır ama bazı yanlıslarıda yok degıl. (Sıfır oyunun ıcınden kıtapcık ve kod cıkmayısı - 1.91 dıye sattıkları XBOX360`ın 1.90`lı olarak cıkması vb.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Iyı esnaftır ama bazı yanlıslarıda yok degıl. (Sıfır oyunun ıcınden kıtapcık ve kod cıkmayısı - 1.91 dıye sattıkları XBOX360`ın 1.90`lı olarak cıkması vb.)

aynısı başıma geldi anakara da metrodaki yer altı çarşısında japon oyuncak var ismini bilmiyorum herhalde böyleydi uzun süredir dışarıdan bir konsol işi bişey almıyorum ama yıllar önce psp sahibiydim 1000 fat kasa işte gittik bende lego star wars 2 vardı oyunu bitirdim ancak oyunun içinden çıkan update yüzünden işlem için elverişi uçtu bende acemiydim neyse takas yapıcaktım oyunu gittim verdim pursıt force istedim orada verdi baktım felan tamam dedim kutusu sıfırdı 3 tl para verdim bide üstüne o sıfır benimki ikinci eldi açtım taktım twısted metal şok oldum adamlar hiç ikilemeden değişdiler ben olsam almazdım içini değiştirdi diye uyanıklar felan ama adama böyle böyle dedik bide 3-4 gün geçti üstünden adam hiç ikilemedi kartı gösterince tamam değiştirelim dedi elemanında dedi ne iş bu felan aradılar başka bir müşteri getirmiş ne günlerdi be orjinalci olduğum günler

• Buna en guzel ornek aslında zamanında tahtakale`den alınan cd`ler ya bos cıkardı ya da baska seyler. Hele orada yururken tezgahların ustu full ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Kahraman Elektronik hakkında bazı yorumlar

cpu ve dvd keyse almak istediğiniz çok rahat bir şekilde sizde alabilirsiniz nasıl yapılacağına dair bilgiler internette mevcut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.