arkadaşlar araba dünyası ile pek ilgim olmadı..her özelliğini bilemiyorum.maksimum 20 bin tl bütçem var..hem şık hem kullanışlı sorunu az sağlam bir aile otomobili almayı düşünüyorum..sağdan soldan araştırıyorum gözüme nissan primeralar hoş gözüküyor..2004-2005 leri fiyat olarak ta bana uygunlar..ne dersiniz kullanan var mı kullanışlı mı sağlam mı?
Seçenekleriniz arasında clio, accent, albea, punto,corsa, getz, laguna da olsun. Seçim sonrasını beklerseniz yararınıza olabilir. Piyasa şuan allak bullak.
marka olarak belirlediğim bi araç yok henüz.aslında civic almayı isterdim de primera daki özellikler civice koyunca 40 bin lira..primera neden ucuz bilmiyorum
Piyasada tutulan bir araç değil. Kullanmadım ama müptelası olanlar var. O fiyat aralığında güzel bir seçenek. Ancak satarken, alırken nasıl ucuz aldıysanız öyle satarsınız ve tutulan araçlara göre biraz daha geç satarsınız.
primeralar sağlamlığıyla ve sorunsuzluğuyla nam salmış araçlardır. teknik özellik/fiyat bazında değerlendirecek olursan en öne çıkan araç primeralardır. satış konusunda hiç bir sıkıntı olmaz 1 haftada satacağına 2 hafta beklersin olur biter her malın bir alıcısı vardır sonuçta. araç biraz ağır bir araba olduğu için performansta çok şeyler beklememek gerekir. performansı çok düşük değildir, normal bir kullanıcıyı tatmin eder. yedek parçaları yerli araçlara göre oldukça pahalı, avrupa araçlarına göre biraz pahalıdır.
bi akıl fikir veren olsun bana ...nissan primera 1.6 tekna diye bi arabaya takıldım kaldım ama kimse beğenmiyor..hiç al diyen olmadı..hiç yokmu burda kullanan bu arabayı..yokmu bana fikir verecek kimse..araç bizim burda tutulmuyor hiç yok bu taraflarda..ama bu fiyata bu kalitede başka bir araba almak mümkün değil.. http://www.youtube.com/watch?v=2YZJxWiD7ak