Şimdi Ara

Nasıl Haltercilerinki Gibi Hacimli ve Sert Görünüşlü Kaslara Sahip Olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam Youtube'dan 2012 Olimpiyat Oyunları'nda Kadınlar 75 kg Halter Yarışmasını izliyordum. Orda yarışan sporcularının tümünün vücudunun birbirine benzediğini, çok büyük olmayan fakat hacimli ve sert görünüşlü kaslara sahip olduğunu fark ettim. Dolu dolu duruyordu yani. Özellikle ben kollarımın böyle durmasını istiyorum. Böyle tricepslere ve genel olarak kaslara sahip olmak için nasıl çalışmalıyım?
    Nasıl Haltercilerinki Gibi Hacimli ve Sert Görünüşlü Kaslara Sahip Olabilirim?

• Güç programları, powerlifting. Mesela powerlifting'de yaygın olarak kullanılan bulgar metodu naim süleymanoğlu'nun hocasının yarattığı bir halter programı/sistemi.Bazı powerlifterlar off season'da baya bodyci gibi çalışıyor, o zaman farklı bir görüntü olabilir. Ama sadece bench, squat, deadlift, dikey press ve barbell row yapan bir powerlifter olarak böyle gözüktüğümü söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 22 Ekim 2018; 22:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Squats

Güç programları, powerlifting. Mesela powerlifting'de yaygın olarak kullanılan bulgar metodu naim süleymanoğlu'nun hocasının yarattığı bir halter programı/sistemi.Bazı powerlifterlar off season'da baya bodyci gibi çalışıyor, o zaman farklı bir görüntü olabilir. Ama sadece bench, squat, deadlift, dikey press ve barbell row yapan bir powerlifter olarak böyle gözüktüğümü söyleyebilirim.
    bende yaklaşık 7 aydır 5x5 yapıyorum şu şekilde. aslında vücudum baya gelişti güçte oldu ama özellikle kollarımı beğenmiyorum şuan 37 cm ve 78 kiloyum. bu kiloda en az 38,5 olmalıydı bence. Sanırım hep rope pushdown yaptığımdan long head pek gelişemedi. Düz barla skull crusher yapmayı düşünüyorum pushdown yerine.
    A
    Squat 3x5
    Bench Press 5x5
    Pendlay Row 5x5
    Rope Pushdown 3x8
    B
    Squat 3x5
    Overhead Press 5x5
    Deadlift 3x3
    Ağırlıklı Chin Up 3x5
    Barbell Curl 3x8

• Bence odaklanman gereken şey squ, bench, deadliftte olabildiğince güçlenmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adamların hiç biri kas geliştirmek amacıyla çalışmıyor. Sende böyle yapmalısın.

• Halterci olarak....

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

O adamların hiç biri kas geliştirmek amacıyla çalışmıyor. Sende böyle yapmalısın.
    ben de güç odaklı çalışıyorum zaten. bu arada görseldeki halterci adam değil kadın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.