Şimdi Ara

Nasıl yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım.İzmir Seferihisar'da yaşıyor,Koü okul öncesinde okuyorum.Okuduğum bölümden memnun değilim,hayatım kötü okullarda geçti.Iyi bir üniversitede geleceği olan bir bölümde (misal y.zeka mühendisliği) okumak isterim ama temelim olmadığı için ya da düşük zekâmdan bir yerde tıkanıyorum.Ailemlede ailem iyi değil,karakolluk bile olduk.Babam bana bıçak çekiyor artık ona yük olduğumu ve evden gitmemi istiyor. Haklı da çünkü yaşım geldi ve benim artık çalışmamı ve para kazanmamı istiyorlar fakat ben angarya bir işte çalışmak istemiyorum.Artik ezik,fakir,vasıfsız biri olmak istemiyorum,yalnızım ailemin maddi durumu kötü.Depresyondayım ve intihardan başka bir şey düşünmüyorum.Bu yaşta tansiyonum çıkıyor,kendimi kötü hissediyorum.Ne yapmalıyım?Olmak istediğim insanla olduğum insan arasında dağlar kadar fark var.Kafam yerine geldi ama geç geldi.Keşke lise sonda değilde ortaokulda bilim kitapları,celal şengör videoları izleseydim,bu halde olmazdım.Başarısizim,eziğim ve en önemlisi cahil bir aptalım.

Babam evden uzaklaştırma aldırırsa savcı ve kolluk kuvvetlerinin karşımda genç adamsın çalış,adam seni büyütmüş,psikiyatriye git diyeceğini biliyorum.Intihar edersem arkamdan işte psikoloji sorunları verdi denecegini biliyorum,psikiyatriye gitsem beş dakikada bana niye geldin,yapacağım bir şey yok,senin sorunun denip ilaç reçete edip yollanacagini biliyorum.Insanlardan nefret ediyorum.Bir tane kafa dengi bir insan mı olmaz,bir tane mı?Neden kimse beni anlamıyor?Bıktım artık hem maddi hem manevi yoksulluktan.Cocukken saz kursuna gittim,basit parçalar harici çalamadım.Futbol takımına gittim kaleci oldum,boyum kısa kaldigi ve mac içersinde iki metre boyu olan stoper sınıf arkadaşımın zıplaması sonucu topu göremedim beden hocam gelip dövdü,elinden zor aldılar sanki sl finaliydi.Teog'da anca 380 aldım.Hayatim hep başarısızlıklarla geçti.Izmır dışında hiçbir şehre doğru dürüst seyahat bile edemedim.Cebimde beş kuruş para yok,beş kuruş.Keşke param olsa da viski,vodka falan alsam.

Devamlı ağlıyorum,ne yapacağım,ne edeceğim?Mesela John Gribbin'in Science of History adlı eserini okudum,ben de insanim o biyografide geçen bilim insanları da.Neden basarisizm?Neden?Neden ezigim?Neden?Neden!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm attim hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Yapılır ?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.