quote:Orijinalden alıntı: kulanıcıBence de Pierre V. Hoojdonk şu anda en iyiAlıntıları Göster Jason Kidd
quote:Orijinalden alıntı: HellmarchJason Kidd Alıntıları Göster kobe bence en yetenekli adam, dominant oyuncular ise shaq ve duncan tabi
quote:Orijinalden alıntı: Raskrainkobe bence en yetenekli adam, dominant oyuncular ise shaq ve duncan tabiAlıntıları Göster Shaq + Kobe
quote:Orijinalden alıntı: Raskrainartık ibrahim kutluayAlıntıları Göster Valla ben de en çok Kobe'yi severim ve en yetenekli de o bence ama Garnett ve Duncan'ın yetenekleri de tartışılmaz.
quote:Orijinalden alıntı: xander23Valla ben de en çok Kobe'yi severim ve en yetenekli de o bence ama Garnett ve Duncan'ın yetenekleri de tartışılmaz.Alıntıları Göster Kobe shaq the answer tmac duncan aralarından in iyi ikili Kobe+shaq(zıpladıgı zmnlar) ama LAL shaqsiz de yapar Shaq Free BAsketBall show ladies and gentlemn
quote:Orijinalden alıntı: AIRBOSSKobe shaq the answer tmac duncan aralarından in iyi ikili Kobe+shaq(zıpladıgı zmnlar) ama LAL shaqsiz de yapar Shaq Free BAsketBall show ladies and gentlemn Alıntıları Göster abi tim duncan gibi oyuncu varmı tek başına bir takım ama diğer yıldızlar bunu yapamıyor tek başına bir işe yaramazlar...tabi istinnalar var
quote:Orijinalden alıntı: solucandedeabi tim duncan gibi oyuncu varmı tek başına bir takım ama diğer yıldızlar bunu yapamıyor tek başına bir işe yaramazlar...tabi istinnalar varAlıntıları Göster Bence Kobe ama Alen ıda seviyorum çok şirin geliyor...
quote:Orijinalden alıntı: KaNKaBence Kobe ama Alen ıda seviyorum çok şirin geliyor...Alıntıları Göster Tim duncan
quote:Orijinalden alıntı: bigblack_trkevin garnettAlıntıları Göster En iyi oyunucusu kriteri olarak istikrarı ele alırsak kesinlikle Tim Duncan, artistik açıdan Vince Carter...
quote:Orijinalden alıntı: netfaresiEn iyi oyunucusu kriteri olarak istikrarı ele alırsak kesinlikle Tim Duncan, artistik açıdan Vince Carter...Alıntıları Göster ben artistik olaya pek bakmam ama bence Latrell Spreevell arastırın suan minesota da olması gerek...