takımım minnesota bu akşam kingsi devirerek playoff inadını sürdürdü-keşke bu çıkışı daha önce yapabilseydik-. bence denver çıkışını sürdürecek gibi görünüyor benim dileğim memphis i geçmemiz, olur ya da olmaz.
doğu da ise philadelphia boston u yenmesine rağmen atlantik te boston zirveyi bırakmıcak gibi. sixers ı olsa olsa nets zorlayacaktır onlar da bi istikrar yakalayamadı hala...
şu an playoff olsa batının eşleşmeleri de muhteşem olacakmış gibi görünüyor...
ÇOK FAZLADA HEVESLENME HOCAM..8. İLE 4 MAĞLUBİYETLİK FARK VAR.. BENDE SENİN GİBİ GEÇMİŞ SENELERDE GAZA GELİYODUM AMA HERİFLER BU SAATTEN SONRA BIRAKMIYORLAR.. OFFF NE GÜZELMİŞ YA PLAYOFF'U GARANTİLEYİP DIŞARDAKİLERİN ÇIRPIŞINI SEYRETMEK.. GO SONICS.. KEEPYAHEADUP..
quote:
Orijinalden alıntı: sl55amg
ÇOK FAZLADA HEVESLENME HOCAM..8. İLE 4 MAĞLUBİYETLİK FARK VAR.. BENDE SENİN GİBİ GEÇMİŞ SENELERDE GAZA GELİYODUM AMA HERİFLER BU SAATTEN SONRA BIRAKMIYORLAR.. OFFF NE GÜZELMİŞ YA PLAYOFF'U GARANTİLEYİP DIŞARDAKİLERİN ÇIRPIŞINI SEYRETMEK.. GO SONICS.. KEEPYAHEADUP..
ya dur bi hevesimizi kırma yahu
quote:
Orijinalden alıntı: dakid
ya dur bi hevesimizi kırma yahu
Alıntıları Göster
harbi heee,direk yıkmışın adamı,ztn benim de moral 0. ama adam haklı dakid,biz bi kenarda oturup izlicez playoffları napalım
quote:
Orijinalden alıntı: xander23
harbi heee,direk yıkmışın adamı,ztn benim de moral 0. ama adam haklı dakid,biz bi kenarda oturup izlicez playoffları napalım
Alıntıları Göster
eslesmeler cok dengelı oluo
quote:
Orijinalden alıntı: Ice.CuBe
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ice.CuBe
eet
quote:
Orijinalden alıntı: S4gaciouS
quote:
Orjinalden alıntı: Ice.CuBe
eet
Alıntıları Göster
bizim rakip sacremento bence bizi pek zorlamaz.Dallas mavericks biraz daha iyi oynarsa sampiyon bile olabilir bence
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xander23
lakers da kazık attı dün zaten, insan salarmı kendini memphis e karşı okadar, kndini yaktı bizi de yakıyo kobe
quote:
quote:
lakers da kazık attı dün zaten, insan salarmı kendini memphis e karşı okadar, kndini yaktı bizi de yakıyo kobe
Alıntıları Göster
kobe o valla yapar
quote:
Orijinalden alıntı: ReiSeM
bizim rakip sacremento bence bizi pek zorlamaz.Dallas mavericks biraz daha iyi oynarsa sampiyon bile olabilir bence
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ReiSeM
sizin rakip houston olabilir yalnız...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ReiSeM
sizin rakip houston olabilir yalnız...
Alıntıları Göster
seattle ı gecersek tabi ama mümkündür.Houstan bana göre daha zorlu bi rakip
quote:
Orijinalden alıntı: ReiSeM
seattle ı gecersek tabi ama mümkündür.Houstan bana göre daha zorlu bi rakip
Alıntıları Göster
bence de kesinlikle daha zorlu. t-mac faktörü.
quote:
bence de kesinlikle daha zorlu. t-mac faktörü.
Alıntıları Göster
bu yıl favorim pheonix suns eğer bi kazık atmazsa şampiyon olur. Bide tabiki t-mac hırs yaparsa rockets'ı zafere ulaştırabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: OburiX
bu yıl favorim pheonix suns eğer bi kazık atmazsa şampiyon olur. Bide tabiki t-mac hırs yaparsa rockets'ı zafere ulaştırabilir...
Alıntıları Göster
evet tmc ama dallas bu sene batı finali oynayabilir.Bana öyle geliyor...eğer san antonio ilke phonixten birri elenirse..
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dakid
quote:
abi kobe yaktı dion da 14 dak oynamış ztn be
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dakid
quote:
abi kobe yaktı dion da 14 dak oynamış ztn be
Alıntıları Göster
ya maçı izlediysen adamın umrunda değildiki zaten, sakatlık falan bahane ayrıca o çıkınca takım daha iyi oynadı, farkı falan kapattı
quote:
ya maçı izlediysen adamın umrunda değildiki zaten, sakatlık falan bahane ayrıca o çıkınca takım daha iyi oynadı, farkı falan kapattı
Alıntıları Göster
play offları boşverin bende boston sempatizanıyım ama ne yazıkki miami şampiyon olacak Final S.A SPURS- MİAMİ HEAT Mvp S H A Q olcak gorun ve izleyin
quote:
Orijinalden alıntı: Siempré
play offları boşverin bende boston sempatizanıyım ama ne yazıkki miami şampiyon olacak Final S.A SPURS- MİAMİ HEAT Mvp S H A Q olcak gorun ve izleyin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mad_cez1r
VALLA BİZE İLK TURDA ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE YA HOUSTON YADA SACRAMENTO GELİYOR.. BENİM TERCİHİM SACRAMENTODAN YANA..REGULAR SEASON DA 3-0 'IZ.. HOUSTON GİBİ BİR TAKIMLA İLK TURDA KARŞILAŞMAK SAKAT..T-MAC FAKTÖRÜ.. BU ARADA SAC.KIN İLE 4 . MAÇ BUGÜN NBA TV'DE 04.00'DA.. MUHTEMELEN 4. MAÇIDA KAZANIP," BAK İŞTE İLK TURDA RAKİBİMİZ OLURSAN YİNE SÜPRÜLCEKSİNİZ" DEMEK İSTEYECEKLERDİR.. FAKAT R.LEWIS VE V.RADMANOVIC HALA SAKAT..AMAN PLAYOFF'A KADAR YETİŞSİNLER.. GO SONICS... KEEPYAHEADUP...