takımım minnesota bu akşam kingsi devirerek playoff inadını sürdürdü-keşke bu çıkışı daha önce yapabilseydik-. bence denver çıkışını sürdürecek gibi görünüyor benim dileğim memphis i geçmemiz, olur ya da olmaz.
doğu da ise philadelphia boston u yenmesine rağmen atlantik te boston zirveyi bırakmıcak gibi. sixers ı olsa olsa nets zorlayacaktır onlar da bi istikrar yakalayamadı hala...
şu an playoff olsa batının eşleşmeleri de muhteşem olacakmış gibi görünüyor...
ÇOK FAZLADA HEVESLENME HOCAM..8. İLE 4 MAĞLUBİYETLİK FARK VAR.. BENDE SENİN GİBİ GEÇMİŞ SENELERDE GAZA GELİYODUM AMA HERİFLER BU SAATTEN SONRA BIRAKMIYORLAR.. OFFF NE GÜZELMİŞ YA PLAYOFF'U GARANTİLEYİP DIŞARDAKİLERİN ÇIRPIŞINI SEYRETMEK.. GO SONICS.. KEEPYAHEADUP..
ya dur bi hevesimizi kırma yahu
harbi heee,direk yıkmışın adamı,ztn benim de moral 0. ama adam haklı dakid,biz bi kenarda oturup izlicez playoffları napalım
eslesmeler cok dengelı oluo
quote:
Orjinalden alıntı: Ice.CuBe
eslesmeler cok dengelı oluo
eet
bizim rakip sacremento bence bizi pek zorlamaz.Dallas mavericks biraz daha iyi oynarsa sampiyon bile olabilir bence
VALLA BİZE İLK TURDA ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE YA HOUSTON YADA SACRAMENTO GELİYOR.. BENİM TERCİHİM SACRAMENTODAN YANA..REGULAR SEASON DA 3-0 'IZ.. HOUSTON GİBİ BİR TAKIMLA İLK TURDA KARŞILAŞMAK SAKAT..T-MAC FAKTÖRÜ.. BU ARADA SAC.KIN İLE 4 . MAÇ BUGÜN NBA TV'DE 04.00'DA.. MUHTEMELEN 4. MAÇIDA KAZANIP," BAK İŞTE İLK TURDA RAKİBİMİZ OLURSAN YİNE SÜPRÜLCEKSİNİZ" DEMEK İSTEYECEKLERDİR.. FAKAT R.LEWIS VE V.RADMANOVIC HALA SAKAT..AMAN PLAYOFF'A KADAR YETİŞSİNLER.. GO SONICS... KEEPYAHEADUP...