got milk? cevabı merakla beklenen bir husus, 2 önemli aday; emeka ve ben gordon. tabii ki emeka nın istatistikleri daha iyi ama ben gordon un chicago yu getirdiği nokta( tek başına getirmedi tabii ama payını biliyosunuz) ve son peryot performanslarıyla benim adayım.. dwight howard da var ama çook zor... sizce kim olur???
Ben Gordon hak ediyo abi
JOSH SMITH BEYLER!!! DUNK LARI YETER!!! DAHA DUN BİZİM POTAMIZI YIKTI!!!
Takım ameleyse; genç ne yapsın!!!
yok abi josh smith olmaz,istatistikleri blok ve smaçtan ibaret. Ama izlemesi en zevkli çaylak seçilse olabilirdi
ben gordon diorum. okafor da bayaa iyi ama belki ikisine birden verirler.
ne josh u be o adam nba de kalırsa dua etsin artık eskisi gibi sadece atletik yetenekler bakmıyorlar bence emeka secilecek 1.okofor 2.gordon 3.howard 4.deng 5.igaudala
beyler işte adı geçen bazı çaylakların şu ana kadarki sezon istatistikleri...
Ben Gordon : PPG 15.0 RPG 2.5 APG 1.9 MPG 24.3
Emeka Okafor: PPG 15.3 RPG 10.8 APG .9 MPG 35.7
Andre Iguodala: PPG 8.9 RPG 5.8 APG 3.0 MPG 32.7
Josh Smith: PPG 9.0 RPG 5.8 APG 1.6 MPG 26.8
Ben GORDON bence ama Andre Iguodala yı da çok beğeniyorum harbi süper bi adam
Ben GORDON bence ama Andre Iguodala yı da çok beğeniyorum harbi süper bi adam
Üniversiteden takip ederim A.I YI cok da begeniyorum ama yılın çaylagı kim olacak dersiniz OKafor derim çünkü takımı cok kotu ayrıca ribaundlara da katkısı çok iyi
zaten bir oyuncunun takımını nereye getirdiğine bakılır
ben gordon kesin olacak
25dk 35 sayı attı adam
gordon biraz da asist yapsa kesin dicem ama bi türlü diyemiom,büyük ihtimalle diyip kalıom yane
Kesinlikle ben gordon adam ne yapsın daha Chichago'nun nereden nereye geldiği belli başka ihtimal bile yok bence.....
okafor alır. hakkıdır. bırakın alsın.
BU SENENİN ÇAYLAKLARI ZAYIF.. GEÇEN SENE ACAİP OYUNCU GELDİ..
Tabiki Emeka Okafor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme