Şimdi Ara

Ne almalıyım acil yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aklımdaki birkaç soru hakkında sizden yardım istiyorum.

1 - İlk defa bir araba satın alacağım. 25 bine kadar önceliğiniz hangi araç olurdu ?

2 - Benim aklımda 25 bin TL ' ye opel , c3 , peugeout gibi arabalar var. Birde diyorum ki acemilik atmak ve ucuz olması amacıyla 10-15 arasında Uno mu alsam ?

Bu 2 soru ya cevap acil şekilde verırsenız sevinirim. Cevaplarınız benim için kıymetli teşekkürler.

• 1-) İlk önerim araçtan ziyade temiz olması. Getz, corsa,polo gibi araçlara bakabilirsiniz.
    2-) Uno almayın. Onun yerine ucuz Corsa bakın derim. Yada 99 206 lara bakın. Bakımlı temiz bir araç almaya özen gösterin sonra canınız sıkılmasın.
    Şahsen acemi için yukarda da belirtiğim gibi 206, corsa, getz, polo gibi araçlar ideal bence. Acemilik çıksın diye Uno almayın bunu önermem. Biraz biliyorsunuzdur zaten kullanmayı. Dikkatli olursanız acemiyim diye bam güm sağa sola çarpmazsınız acemilik çıksın diye araba almayın zaten yani onu çıkarın kafadan acemiyim vuracam bunu demeyin acemiyim dikkatli olacam diyin 1dk da park edilen yere 10dkda edicem gibi :) Eski araba sıkıntıdır hocam Uno falan yorar. Dediğim gibi ne alırsanız alın bakımlı temiz alın netteki arabasını övenlere prim vermeyin iyice inceletin.
  • Dikkatli biriyim, kaza yapmayacağıma güvenirim derseniz Uno gibi bir araç almaya gerek yok.
  • Linea 1.3 multijet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palio al basit arabadir.seni satarkende uzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasandagi68

Palio al basit arabadir.seni satarkende uzmez.

Bak bu olsbilir işte. Unoların gençliğini de bilirim. 4-5 yaşında uno kullanmıştım. O bile dökülüyordu ve aşırı dardı. Palio binilebilir bir araba.

• opel alınır geçilir. uno başına iş açar.
  • Cevaplar için teşekkürler. Acemilik yok acemiden kastım ilk araba. 3000-4000 km yapmışımdır totalde . 2000 'i geçen hafta uzun yol yaptım tek başıma :D Palio benimde aklımda vardı yanıtlara teşekkürler!! :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.