Şimdi Ara

ne bu insanlardaki nusret çekememezliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli sağda solda yorumları okuyorum cahil zengin, bala g..e köşeyi döndü, başkasının yardımı olmadan buralara gelemezdi,haketmiyor vs. buram buram kıskançlık kokan, neden insanlar bu başarı hikayesini takdir edip dunya çapında gündeme gelen vatandaşımızı övmek yerine yerin dibine sokmaya çalışıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çünkü türkler böyle.
  • Türkiye çöp Avrupa'ya nasıl kaçabilirim batı çok üstün avrupada sorun yok

• Peki neden bu kadar abartılıyor? Her gün tuz dökme hareketini görmek bıkkınlık veriyor insana. Başarısına lafım yok ama bu kadar göz önünde olması da iğrenç geliyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkler nimetle oyun olmaz anlayışını benimsemişlerdir.

Ete tokat,şaplak,yumruk, tekme, tokat. Aaaa günah günah.

• Kıskançlık,ulaşamamazlık gibi şeyler etkili 2.5 liraya tavuk döner ayran yiyen adam gelmiş nusret cok pahalı 50 liralık eti 500 e satıyor kazıklıyor diyor ulan sana yapmıyor zaten sen niye kafanı yoruyorsun sen zaten gidemiyorsun otur aç youtube u tavuk dönerini yerken nusretin et kesişini seyret kafayı böyle şeylere yorma.

• Nusret iyi bir steakhouse sahibi, iyi bir sef olabilir fakat sisirilmis bir balondur. 100 liralik ete 2-3 kati fiyat istemesi, yapmacik tavirlari iki tarafa ayirdi. Kimi cok sevdi kimi de hic sevmedi. Ben sevmiyorum ama umrumda degil zira sosyal medya kullanmiyorum. Fakat viral reklam hepsi bununda farkindayim, youtuberlari cagirdi, devaminda dunyaya yayildi. Bunlarin hepsi Dubai subesinden sonra oldu. Ozetle sevmiyorum ama basarisini takdir ediyorum helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEDİR BU ZENGİN KOCA MERAKI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saçmalıkdan başka ne broo,ne hissettiriyor yani bu insana adam almış tuzu saçma sapan bir hareketle ete döküyor,biz onlarca şehit veriyoruz,2 dk gündeme gelmiyor,gelmişiniz burda nusret zırvalıklarından bahsediyonuz yaşınızda en fazla 15 16,bence siz kafa yormayın böyle şeylere,adam sevmiyorsa kor lafını geçer,
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu

saçmalıkdan başka ne broo,ne hissettiriyor yani bu insana adam almış tuzu saçma sapan bir hareketle ete döküyor,biz onlarca şehit veriyoruz,2 dk gündeme gelmiyor,gelmişiniz burda nusret zırvalıklarından bahsediyonuz yaşınızda en fazla 15 16,bence siz kafa yormayın böyle şeylere,adam sevmiyorsa kor lafını geçer,

Osmanlı çökmedi mi
  • Sosyal medya takip etmediğim için umurumda değil valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.