Şimdi Ara

ne olur yardım ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben ekran kartı alıcam bana ne tavsiyeniz olur ana kartım albatron px 865 pe pro ve şimdiki ekran kartım nvıdıa ge force 5200 bu anakarta yeni ekran kartları olmuyormuş doğtumu şimdiden teşekkürler

• anakartinin ekran karti slotu agp 8X o yuzden agp li ekran karti almak zorundasin yani PCI-Exspress olmayacak... agp ekran kartlari azda olsa piyasada mevcut. Ama amacin yeni ekran karti alip guncel oyunlari oynamaksa hic yorulma isine yaramaz cunki oyunlar ram ve cpu bariyerine takilacak.. ama tabi elindeki ekran kartinin oynatamadigi bir yil oncesinden cikmis oyunlari oyatabilir buyuk ihitmalle veya iki yil oncesi...

Bir de yeni ekran karti almanin soyle bir avantaji olabilir ve mesela senin makinen buyuk ihtimalle yuksek tanimli videolari (High Definition)oynatmiyordur...

ama mesela bir Sapphire HD3650 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP alirsan bu kartin HD video hizlandirma teknolojisi var ve cpu uzerindeki islemin %80 nini aliyor ve daha once seyredemedigin HD videolari seyretmeni sagliyor...

cesitli agp 8x ekran kartlarini barindiran bir sitenin linki assagidadir....

http://www.exa.com.tr/kategori/ekran_kartlari-334/?ParentID=315&prctype=atleast&prc=0&prcmu=&bid=0&f6=AGP%208x#urunFiltresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky@net -- 29 Ocak 2009; 20:47:55 >

• Ekran kartı taktıracağın yerde iyice bilgisayarına baktıktan sonra sana çeşitlerini söylerler. Bir bilgisayar her ekran kartına uyumlu olmuyor, bu yüzden sana burda ekran kartlarının çeşitlerini söylememizin bir faydası yok aslında!

Marka olarak tavsiyem ise; ati ve ya asus'u tavsiye ederim.
  • Ekran kartı slotu agp ise en az bu X1650 pcie ise en az bu olsun HD3850
  • Eğer işlemciniz p4 2.4 veya 3.0 gibi bir işlemci ve ram'iniz 1 gb'ın üstünde ise önerebileceğim tek kart, x1650pro agp! Piyasada hala bulunabilen bir kart. İsterseniz bir de forumun 2. el bölümüne bakın.

Eğer celeron işlemci kullanıyorsanız, pc'yi komple değiştirmeden ekran kartı almayı düşünmeyin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.