NEDEN 150 FPS'yi geçmiyor?
-
-
Belki ramlerin xmp modu aktif değildir düşük frekanslı çalışan ram darboğaz yapabilir, kontrol edin. -
Yukarda söylenilen ram xmp profili ile birlikte, oyun ayarlarında vsync falan açık mı ? ayarlar düşükte mi yüksekte mi .
-
nasıl aktif edebiliriz?
-
sanırım adaptive sync ten kaynaklanıyor bu, nasıl kapatılacağıbı bilmiyorum.
-
Reflex acmissindir, vsync gibi sinirliyor o da FPSi. -
Adaptive sync mönitörden de kapatılır ayarlardan . Aynısı orada da yazıyor isim olarak. Oyun içinden ayarlardan vsync falan da kapatılabilir. Oyunu yüksek ayarlarda oynamadığınızı varsayıyorum ben . Düşük veya orta ayarlarda oynuyorsunuz herhalde .
Birde ram xmp profili biostan ram bölümünden aktif edilir aktif deilse.
-
O işlemci zaten 200 FPS'i görmüyor CS2'de. -
Üstad bu işlemciyi ryzen 5600 a eş tutuyorlar, amd deki karşılığı buymuş.
-
CS'de Ryzen'lerin avantajı oluyor, normalde dediğiniz gibi yakın performansları. CS'de 5600 12600K'yı bile baya tokatlıyor 12400'ün hiç şansı yok. Diğer oyunlarda performansları benzer.
-
Yüksek ihtimal monitör dpden 165 hdmidan 150 hz veriyordur oyun içinden de vsync açıktır.
-
i5 12f işlemci 4060 sistemim var anlamadığım şekilde 150 fps i geçmiyor en son gtx 1660 superli sistemim vardı daha çok fps alıyordu varmı bi çözümü bilen şunu yapmamışsındır yap diyen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X