Şimdi Ara

NEDEN ASOSYALSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇOĞU AİLESİ BOŞANMIŞ VEYA AİLESİ KAVGA EDEN GENÇLERDE OLUYOR
    ADAM 24 YAŞINDA UTANGACIM ÇEKİNGENİM DİYOR.
    ULAN SENİN YAŞINDA ADAMLAR PÖH OLUYOR.
    ASKERE FALA GİDİYOR

• pöh kalıplarına
  • Ebeveynlerim boşandı, kavga bol idi. Babamı 2.71 yıldır görmüyorum, bir daha da görmem.

Asosyalim, genetik ve çevresel nedenler itibariyle sorunlarım var. Kesinlikle çok sosyal olmak istemezdim ama asosyal de olmak istemezdim.

İyi bir üniversitede tek istediğim mühendislik bölümünü okuyorum. Mezun olunca güçlü bağları olan çevremin de etkisiyle iyi bir işe girebilirim, işimi de iyi yapabileceğime inanıyorum. MATLAB hariç yazılımdan fazla anlamam, C gibi dillerde çok becerikli değilim. Lakin Proteus, OrCAD ve Multisim'de öğrendiğim vakit olabilecek her projenin altından kalkabileceğime adım gibi eminim. Hi-Fi ve donanım konusunda tutulan makalelerim var. Hatta "Hi-Fi nedir" sorusuna Google benim makalemi referans gösteriyor olmalı.

Felsefe ile acayip uğraştım ve çok iyi anlarım. Yapabilirsem 5 ülke daha gezeceğim, bugüne kadar sadece Arabistan'ı tam manasıyla gezdim. Benim için bir talihsizlikti. Belki bu yaz Kuala Lumpur'a gidebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Good Things -- 13 Mart 2017; 21:8:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada para konusunda da biraz şanslıyım. Vakıf ve Kooperatif paraları var. Miras da kalacak öyle ya da böyle. Bugünme kadar hiç sıkıntı çekmedim, bu saatten sonra da çekmeme olasılığım yüksek. Ben zaten idaresini bilen adamım. Başka konularda talihsizlikler oldu tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Good Things

Ebeveynlerim boşandı, kavga bol idi. Babamı 2.71 yıldır görmüyorum, bir daha da görmem.

Asosyalim, genetik ve çevresel nedenler itibariyle sorunlarım var. Kesinlikle çok sosyal olmak istemezdim ama asosyal de olmak istemezdim.

İyi bir üniversitede tek istediğim mühendislik bölümünü okuyorum. Mezun olunca güçlü bağları olan çevremin de etkisiyle iyi bir işe girebilirim, işimi de iyi yapabileceğime inanıyorum. MATLAB hariç yazılımdan fazla anlamam, C gibi dillerde çok becerikli değilim. Lakin Proteus, OrCAD ve Multisim'de öğrendiğim vakit olabilecek her projenin altından kalkabileceğime adım gibi eminim. Hi-Fi ve donanım konusunda tutulan makalelerim var. Hatta "Hi-Fi nedir" sorusuna Google benim makalemi referans gösteriyor olmalı.

Felsefe ile acayip uğraştım ve çok iyi anlarım. Yapabilirsem 5 ülke daha gezeceğim, bugüne kadar sadece Arabistan'ı tam manasıyla gezdim. Benim için bir talihsizlikti. Belki bu yaz Kuala Lumpur'a gidebilirim.

okumayın kayra sorunlusu

• quote:

Orijinalden alıntı: All Good Things

Ebeveynlerim boşandı, kavga bol idi. Babamı 2.71 yıldır görmüyorum, bir daha da görmem.

2.71 yıldır'dan sonrasını okumadım, pişman değilim.

• Straw Hat kullanıcısına yanıt
    Eksponansiyel, sağlam tesadüf.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.