Şimdi Ara

NEDEN GALATASARAYLI OLUNUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir İnternet haber sitesinin kuruluş yıldönümü nedeniyle 4 gündür Kars'ta bulunan ünlü sinema sanatçısı Kenan İmirzalıoğlu, gazetecilerin "Neden Galatasaray'ı tutuyorsunuz?" sorusu üzerine,

"Galatasaray'ı sadece kulüp olarak başarısından dolayı sevmiyorum. Benim için önemli olan kültürüdür. Bir lisesinin olması, üniversitesinin olması ve eğitim alanında çok ciddi adamlar yetiştirmesidir. Türkiye'de önemli mevkiye gelenlerin çoğu Galatasaray Lisesi mezunudur, halen de öyle adamlar var. Böyle değerlerin olması ve yönetim içerisinde böyle bir saygınlığının olmasıdır. Bunlar en önemli sebeptir. Onun için Cim Bom'luyum"

diye konuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan dağlı -- 23 Ocak 2008; 18:58:15 >

• adam gibi adam
  • Ne alaka onu anlamadım ayrıca futbol bölümünde olması gerekir.
  • Bu koç da Galatasaraylıymış.Aslanım benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Bu koç da Galatasaraylıymış.Aslanım benim

eee aklın yolu bir
  • UP
  • agoplarin takimini tutacak degildi ya elemanlar papazin cayirinda isgalci kuvvetlerle mac yaparken biz o yillar mezun veremedik!!!
  • diğerlerinin hayalleri bizim gerçekleştirdiklerimizdir
  • Gerçekleri Söylemiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

agoplarin takimini tutacak degildi ya elemanlar papazin cayirinda isgalci kuvvetlerle mac yaparken biz o yillar mezun veremedik!!!

Sen ne biçim konuşuyon bilader?

Beşiktaş ve Fenerbahçe futbol takımının oyuncuları ve birde İstanbulspor vardı yanlış hatırlamıyorsam hepsi Balkan savaşlarına katılmış hatta bundan ötürü takımların hepsininde formasının rengi değişmiştir.(Nedeni çok açık o oyunculardan hiçbiri bir daha vatan toprağı yüzü görememiştir.) Ayrıca milli mücadele yıllarında da Fenerbahçeli futbolcular Anadoluya silah kaçırılmasına yardımcı olup milli mücadele destek vermiş, bunun sonucunda da Ulu Önder Atatürk kulubumüzü ziyaret ederek kendisinin FENERBAHÇELİ olduğunu belirttiği bir yazı ele almıştır.

Ayrıca dip not: Fenerbahçe'de işgalci kuvvetlerin futbol takımını sahaya gömen ilk Türk futbol ekibi olmuştur.

Bilip bilmeden atıp savurmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 23 Ocak 2008; 19:11:53 >

• Güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan dağlı

quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

quote:

agoplarin takimini tutacak degildi ya elemanlar papazin cayirinda isgalci kuvvetlerle mac yaparken biz o yillar mezun veremedik!!!

Beşiktaş ve Fenerbahçe futbol takımının oyuncuları ve birde İstanbulspor vardı yanlış hatırlamıyorsam hepsi Balkan savaşlarına katılmış hatta bundan ötürü takımların hepsininde formasının rengi değişmiştir.(Nedeni çok açık o oyunculardan hiçbiri bir daha vatan toprağı yüzü görememiştir.) Ayrıca milli mücadele yıllarında da Fenerbahçeli futbolcular Anadoluya silah kaçırılmasına yardımcı olup milli mücadele destek vermiş, bunun sonucunda da Ulu Önder Atatürk kulubumüzü ziyaret ederek kendisinin FENERBAHÇELİ olduğunu belirttiği bir yazı ele almıştır.

Ayrıca dip not: Fenerbahçe'de işgalci kuvvetlerin futbol takımını sahaya gömen ilk Türk futbol ekibi olmuştur.

demek atatürk yazı yazdı ben fenerliyim diye.göstersen de bizde görelim kaç yıldır kendi yalanlarınızla kendinizi avutuyorsunuz

heee george washingtonda fenerliymiş

işgaci kuvvetleri asker kaçağı topçularınızla mı yendiniz ama doğru hala aynı gelenek devam(oda meçhul ya tarihiniz bile şaibeli)

ASKERDEN KAÇMAYA DEVAM AZİZİM

Böyle basitçe konuştuğun için senin gibi birisine cevap verme zahmetine katlanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 23 Ocak 2008; 19:17:21 >

• quote:

quote:

o bicim konusuyorum:P:):):)

sen once kendi kulubunun sitesine girde bak bakalim tarihine sonra milli mucadele donemine gir bak spor tarihine bak zaten acikca gorursun kim nerdeymis o zamanlar top alacak paralari yok nereye silah kaciriyorlar yuh be kardesim yuhhh

not: fransiz ekolu nedeni ile illa gs de de vardir bi bokluk ama bi yerde yerlesik karsilasilmis bir belge beyanat olmadigi icin birsey diyemiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: serkan dağlı

quote:

quote:

demek atatürk yazı yazdı ben fenerliyim diye.göstersen de bizde görelim kaç yıldır kendi yalanlarınızla kendinizi avutuyorsunuz

heee george washingtonda fenerliymiş

işgaci kuvvetleri asker kaçağı topçularınızla mı yendiniz ama doğru hala aynı gelenek devam(oda meçhul ya tarihiniz bile şaibeli)

ASKERDEN KAÇMAYA DEVAM AZİZİM

Tümer ne zaman Avrupa'ya gidiyo be

• yaw atatürk ne gs li ne fb li nede bjk lidir kendısıne soruldugunda hepsi benım birbirinden ayıramam hiçbirini demiş herkez şimdi kendıne cekıyo
  • Atatürk takım tutmazdı.Saçmalıyosunuz..

''Ben Kulüp Tutmam çocuk,Bütün Kulüpler benimdir...'' demiştir Atatürk.
  • Bırakın bunları da şimdi şu şarkıyı dinleyin siz de arkadaşlar.Çok koş melodi ve sözler, bilenler vardır zaten;" kalp kalbe karşı" Aslı Güngör-Ferhat Göçer. Vallahi bu saatte iyi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.